Tüm HaberlerBlockchain Haberleri

Eski Uniswap ve dYdX Lideri, Eclipse’de Görev Yapacak!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Blockchain dünyasında işe alımlar hız kesmeden devam ediyor. Vijay Chetty, daha önce Uniswap ve dYdX firmalarında liderlik rolü üstlenmiş bir isim olarak biliniyo

r. Şimdi ise yeni çalışma yeri olan Eclipse firmasına katıldı. Vijay Chetty, rollup sağlayıcısı olan Eclipse şirketinde Baş Operasyon Sorumlusu olarak görev yapacak.

Web3 olarak adlandırılan internetin üçüncü evresinde rollup hizmeti sunan Eclipse, Chetty’nin liderlik ve deneyiminden faydalanmayı hedefliyor. Bu yeni atama, blockchain dünyasında heyecan yaratırken, sektördeki gelişmelerin ne kadar hızlı olduğunu bir kez daha gösteriyor. Blockchain teknolojisi ve Web3 alanında Chetty’nin liderlik becerileri ve bilgisi, Eclipse firmasının büyümesine katkı sağlayacak.

Dydx Fi 1
Eski Uniswap Ve Dydx Lideri, Eclipse'de Görev Yapacak! 3

Eski Uniswap ve dYdX Lideri Vijay Chetty, Eclipse’de Hizmet Edecek

Eclipse’in ilk ayında Chetty, Eclipse rollup’ların dağıtımını tek tıklamayla gerçekleştirmek için bir hizmet başlatma planı olduğunu belirtti. Bu süreçte, Eclipse, merkeziyetsizleştirme sürecini ilerletmeyi ve daha fazla blok zinciri sanal makinesine destek sağlamayı hedefliyor. Son olarak, Chetty, Eclipse’i tamamen açık kaynaklı hale getirmeyi ve bir ekosistem fonu oluşturarak bu fona ölçek getirmeyi amaçlıyor. Eclipse CEO’su Neel Somani, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Vijay’ın Eclipse ekibine katılmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Vijay’ın dYdX ve Uniswap ile olan geçmişindeki başarılı liderlik deneyimi göz önüne alındığında, Eclipse’in karşılaştığı zorlukların üstesinden gelmekte olduğumuzu görüyoruz. Bu, Eclipse’in DeFi teklifinin, ekosistemlerarası altyapımız tarafından desteklenen genişleyen kullanım durumlarına ek olarak genişlediğini gösteriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.