Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriHaberler

Kripto Para Piyasasına Güncel Bakış: Günün Öne Çıkan Altcoinleri

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), güne yükselişle başladı ve 26.100 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. Piyasadaki diğer kripto para birimleri de yükselişle başladı ve CoinMarketCap (CMC) verilerine göre, kripto para ekosisteminin toplam piyasa değeri 1,06 trilyon dolar seviyesine ulaştı. Bu yükseliş oranı, %0,4 gibi düşük bir değer artışı olarak kaydedildi.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Bitcoin (BTC) son 24 saat içinde, %0,4 oranında bir artışla 26.100 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Kripto para piyasası, lider kripto para birimindeki artışların da etkisiyle yükselişle başladı. Toplam piyasa değeri, CMC verilerine göre 1,06 trilyon dolar seviyesini aştı. Ancak Ethereum (ETH), güne düşüşle başlayarak %0,3 oranında değer kaybetti ve 1750 doların altına geriledi. Bu düşüş, kripto para yatırımcıları arasında endişe yarattı.

Btc 1D Graph Coinmarketcap
Btc 1D Graph Coinmarketcap

Bugünün sabah saatlerinden itibaren kripto para piyasasındaki hareketlilik oldukça sakin seyretti. Ancak Coinglass’ın en son verilerine göre son 24 saat boyunca, ortalama 50 milyon dolarlık short ve long pozisyonlar tasfiye edildi. Bu durum piyasadaki yatırımcıların ne yöne doğru hareket edeceğini öngörmeyi oldukça zorlaştırıyor.

Günün Öne Çıkan Altcoinleri

Kripto para piyasası, son zamanlarda BTC’deki değer artışlarıyla yeniden yükselişe geçti. Bu yükseliş altcoin’lerin de değer kazanmasına sebep oldu. Sui (SUI), GMX (GMX), Fantom (FTM), Filecoin (FIL) ve Hedera (HBAR) son zamanlarda yükseliş yaşayan kripto para birimleri arasında yer almaktadır. Bu kripto para birimleri son 24 saat içinde piyasa değeri en yüksek 100 kripto para birimi arasında en yüksek oranlarda değer artışları gösterdi.

Kripto para piyasasındaki dalgalanmalar son günlerde oldukça fazla. Bazı para birimleri yükseliş gösterirken, bazıları ise düşüşe geçti. Son 24 saat içerisinde CMC verilerine göre en yüksek kayıp yaşayan kripto para birimleri arasında Casper (CSPR), WOO Network (WOO), Flare (FLR), ApeCoin (APE) ve Cronos (CRO) yer aldı. Bu para birimleri, piyasa değeri en yüksek 100 kripto para birimi arasında yer alıyorlar ve son düşüşleri sonrasında yüksek oranlarda değer kaybettiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.