Bitcoin HaberleriEthereum Haberleri

Kripto paralar yeni güne nasıl başladı? BTC ve ETH toparlanmaları güçlendirebilecek mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son bir haftalık süreçte sert düşüş yaşayarak bir kez daha 19 bin 500 dolar seviyesinin altına gerileyen lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), piyasa değeri ile en büyük altcoin Ethereum’un (ETH) da çok benzer bir düşüş performansı ortaya koymasıyla birlikte piyasa genelindeki düşüşleri tetikledi. Yeniden düşüş eğiliminde kalan kripto para piyasası, hafta ortasına gelirken Bitcoin’in yeşil grafikler çizmesiyle birlikte hafif toparlanmalar göstermeye başladı. Bitcoin’in 19 bin 500 dolar, Ethereum’un da 1.300 dolar altında kaldığı süreçte, kripto para piyasasında yeni gün nasıl başladı?

BITCOIN VE ETHEREUM’DA SON DURUM

Bitcoin Ve Ethereumda Son Durum

Bitcoin son 1 haftada gelen %6’lık değer kaybı ve son 24 saatte gelen %0,4’lük toparlanma ile 12 Ekim Çarşamba günü 19 bin 121 dolar seviyesinde açılış yaptı. Öte yandan Ethereum son bir haftada gelen %5,1’lik değer kaybı ve son 24 saatte gelen %1,4’lük toparlanma ile 1.293 dolar seviyesinde denge buldu. Piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para birimi arasında, son 1 haftalık süreçte piyasa trendinden ayrık hareket ederek yükseliş elde eden tek altcoin ise Ripple (XRP) oldu.

ALTCOIN FİYATLARINDA SON DURUM

XRP, son 1 haftalık süreçte %1,8 oranda değer artışı yaşadı. Yeni haftada dengeli ve yatay seyirde ilerleyen XRP, son 24 saatte dengesini bozmadı ve hafta ortasında 0,4888 dolar seviyesinde açılış yaptı. Listede, son 1 haftada en fazla değer kaybı yaşayan altcoin ise %9,8’lik kayıpla Cardano (ADA) olurken, ADA son 24 saatte gelen %0,8’lik kayıpla yeni güne de 0,3933 dolar seviyesinde giriş yaptı.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.