Altcoin HaberleriHaberler

Kripto Paralarda Artış Yaşanırken Ethereum Fiyatları Nereye Gidiyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında yükseliş devam ederken lider kripto para Bitcoin’den sonra gelen en büyük altcoin Ethereum için önemli seviyeleri inceledik.

Kripto para piyasasında genel bir yükseliş hakimken, piyasa hacmi bakımından en büyük altcoin olan Ethereum da (ETH) hem yükselişten hem kendi geliştirme adımlarına payına düşeni alıyor benzer halde görünüyor. Peki, bu aşamada sonrasında ETH yatırımcılarının nelere dikkat etmesi gerekiyor?

Ethereum (ETH) Fiyatında Önemli Noktalar

Piyasada yaşanmış olan genel düşüş ile birlikte Ethereum fiyatı da bir miktar geriledi ve 2.950 dolar seviyelerine düştü. Ancak sonrasında başlamış olan toparlanma yatırımcıların güldürdü. Yazının kaleme alındığı an itibari ile 3.284 dolar bandında işlem gören ETH’un üstün dereceli seviyesinin averaj olarak 1.000 dolar altında olduğu ifade edilebilir.

Bu noktada Ethereum için 3.000 doların oldukça mühim bir destek seviyesi olduğu düşünülüyor. Çünkü 3.00 dolar altına doğru meydana getirilen son hamlede güçlü bir tepki gelmiş ve fiyat kısa sürede bu seviyenin üzerine yükselmişti.

Ethereum (Eth)-Tr.tradingview
Ethereum (Eth)-Tr.tradingview

Şu anda Ethereum‘un 3.000 dolar ile 3.300 dolar bandında konsolide olduğu söylenebilir ve muhtemelen bir başka yükseliş hareketinin  başlaması için piyasadan önemli bir destek alması gerekiyor.

Öte taraftan 3.300 doların üzerine doğru yapılacak bir hamle 3.500 dolara doğru hareketi başlatabilir. 3.500 doların üzerindeki  3.800 dolarda ise güçlü bir direnç ile karşılaşılabileceği düşünülüyor.

Pek fazlaca analist yıl bitmeden Ethereum fiyatının 5.000 dolar üzerine yükselmesini beklerken çeşitli düşüş senaryoları da konuşulmuyor değil.

İlGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Almadan Önce Bilmeniz Gerekenler

Ethereum Muhtemel Düşüş Olasılığı

Eğer Ethereum fiyatı 3.000 dolarlık mühim desteği kaybederse ilk güçlü destek 2.800 dolarda bulunuyor. 2.800 dolarlık desteğin kırılması ise 2.500 dolarlık desteğin kontrol edilmesini sağlayabilir.

Buna ek olarak piyasada gene bir aşağı yönlü hareket başlarsa Ethereum‘da da düşüşler derinleşebilir ve 2.200 dolara doğru geri çekilme yaşanabilir. Ancak bu aşamada şu ana için analistlerin ümitli bulunduğunu ve bu şekilde bir düşüş olasılığının yükseliş olasılığından daha azca bulunduğunu düşündüklerini belirtmekten yarar var.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.