Haberler

Kripto Sigortaları İçin Pazar Payı Yüksek!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto sigortaları için pazar payı yüksek. Bir kripto sigorta şirketinden bir CEO, bu yıl merkeziyetsiz finansın yaşadığı 2 milyar dolarlık kaybın kripto sigorta sağlayıcıları için pazarın büyüklüğünü gösterdiğini belirtiyor.

Tüm kripto para yatırımlarının %1’i sigorta kapsamında yer alıyor.

Sigortalı Varlıklar ile Kilitli Kripto Varlıklar Arasındaki Haksızlık Bulunuyor

Merkeziyetsiz koruma protokolü InsurAce’in CMO’su Dan Thomson, kripto para birimlerinde ve merkeziyetsiz finans (DeFi) protokollerinde kilitlenen toplam değer (TVL) ve sigorta kapsamındaki bu TVL’nin oranı çok farklı olduğunu belirtti :

DeFi sigortası uyuyan bir dev. Tüm kripto paraların yüzde 1’inden azı ve DeFi’nin yüzde 3’ünden azı kapsandığı için, hala potansiyel olarak çok büyük bir pazar fırsatı var.

Akıllı sözleşme güvenlik denetimlerine yapılan önemli yatırımlara rağmen, zincir üstü sigorta, akıllı sözleşmelerin kötüye kullanılmasını veya Web3 protokollerinin ön ucunun tehlikeye atılmasını etkili bir şekilde önleyebilen bir sistemdir.

Thompson’a göre, zincir içi sigortanın yatırımcıları nasıl koruyacağına dair öğretici bir örnek, Terra’nın (LUNA) çöküşü ve ardından gelen Terra USD sabitleyicisidir. InsurAce “etkilenen 155 UST kurbanına 11.7 milyon dolar ödedi” diye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.