Bitcoin HaberleriHaberler

Michael Saylor, Bitcoin Fiyatı için Yeni Hedef Belirledi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Milyarder Michael Saylor, Bitcoin piyasasında hareketli günlerin yaşanacağını düşünüyor. Saylor, BTC’nin önümüzdeki dönemlerde 10 katın üzerinde bir yükseliş göstereceğini öngörüyor.

Kripto para piyasaları hakkında konuşan MicroStrategy yönetim kurulu başkanı ve eski CEO’su Michael Saylor, şirketinin 140.000’den fazla BTC‘yi elinde bulundurduğunu açıkladı. Saylor, SEC’nin son hamlelerini olumlu karşıladı ve Bitcoin’in kripto para sektöründe kurumsal düzeyde yatırım yapılabilir tek varlık olduğunu savundu. Bu iddiasını destekleyen Saylor, Bitcoin’in potansiyelini vurgulayarak, gelecekte daha da değer kazanacağına inanıyor.

Bitcoin milyarderi Bloomberg Crypto‘ya yaptığı açıklamada, BTC fiyatının iki kez 10 kat artacağını öngördü. Mevcut kurumsal yatırım eksikliği, kafa karışıklığı ve kaygıya neden oluyor. MicroStrategy yönetim kurulu başkanı, yaklaşan halving, artan hash oranı ve SEC’nin netliği boğa sezonunu başlatacak. Ayrıca, zorda olan borsaların da toparlanacağı tahmin ediliyor. Saylor, bu durumun piyasalarda büyük bir etki yaratacağını söyledi.

Bitcoin’in bir sonraki mantıksal adımı, buradan 10 kat daha fazla artması ve ardından tekrar 10 kat daha fazla artmasıdır. Bu, kripto para piyasasında büyük bir hareketlilik yaratacaktır ve Bitcoin’in gerçekten baskın varlık olduğunu kanıtlayacaktır. Kripto para borsalarının bu hareketlilikle toparlanacağına inanıyorum ve bu, yatırımcılar için büyük bir fırsat yaratacaktır…”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.