HaberlerBitcoin Haberleri

Michael Saylor’dan Çarpıcı Bitcoin Yorumu: Bitcoin Altını Yutacak

Bugün MicroStrategy kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Michael Saylor, katıldığı bir programda yaptığı açıklamayla Bitcoin'lerinin sayısının 205 bini aştığını belirtti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bugün MicroStrategy kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Michael Saylor, katıldığı bir programda yaptığı açıklamayla Bitcoin’lerinin sayısının 205 bini aştığını belirtti. Saylor, yeni alımlarının yanı sıra Bitcoin hakkındaki düşüncelerini de paylaştı. “Bitcoin sadece para değil. Onunla sadece kahve almak zorunda değilsiniz. Bitcoin dijital bir varlıktır, bir mülktür ve şu anda altınla yarışıyor. Bu durumun da ötesine geçebilir” diyerek görüşlerini dile getirdi.

Michael Saylor, Bitcoin‘a olan inancıyla bilinen ve MicroStrategy şirketinin kurucusu, dikkat çekici sözler sarf etti. Saylor, ABD medyasının önde gelen programlarından Squawk Box’a çevrim içi olarak katılarak, son alım kararları hakkında soruları cevapladı.

Image 7

MicroStrategy CEO’su Saylor, şirketin artık kendini Bitcoin geliştirme firması olarak yeniden konumlandırdığını belirtti. Ayrıca, Bitcoin’in sadece bir para birimi olması gerekmeyebileceğini vurguladı.

Borç tahvilleri vasıtasıyla kaldıraçlı şekilde Bitcoin üzerinden gelir elde edebiliyoruz. Bitcoin’den daha iyisi yok. Bir, ‘En iyi ikinci…’ daha yok. Son alımlarımızın büyük bölümünü hafta sonu yaptık. Bunu başka bir varlıkta bu kadar basit şekilde yapamazsınız. Bitcoin dijital para da değil. O dijital bir mülk, emlak. Hiçbir zengin zaten, binasının bir bölümüyle kahve alamamaktan şikayet etmiyor. Aynı şey Bitcoin için de geçerli… Dolayısıyla Bitcoin bir para birimi olmak zorunda değil. Bitcoin şu anda altın ile yarışıyor ve onu yutacak. İleride de, orta sınıf insanların airbnb alarak bir gelir elde etmek istemesinin yerini alacak”

Saylor, Çin’in Bitcoin ve kripto paraları yasakladığı durumda bile, “Bitcoin, sanal bir mülk olduğundan, herhangi bir ev ya da binaya sahip olabileceğiniz her ülkede kabul görecektir. Çin, Avrupa, ABD… Önemli değil,” şeklinde ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.