Bitcoin Haberleri

MicroStrategy kaldığı yerden devam ediyor: Kasasına 301 adet Bitcoin daha ekledi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarının geçtiğimiz yıl sahne olduğu dev rallide en büyük pay sahiplerinden biri olarak işaret edilen teknoloji ve yazılım şirketi MicroStrategy, Ağustos 2020’den bu yana devam ettirdiği Bitcoin (BTC) satın alma işlemlerine bir yenisini daha ekledi. Piyasaya diğer kurumsal şirketlerin de girmesi adına ön ayak olan MicroStrategy, 301 adet Bitcoin alımı yaptığını duyurdu. Şirketin son satın alma işlemindeki ortalaması ise 19 bin 851 dolar oldu.

MICROSTRATEGY YİNE BITCOIN ALDI

Microstrategy Yine Bitcoin Aldi

İlk kez Ağustos 2020’de rezervlerine Bitcoin ekleyen MicroStrategy, bu adımıyla kripto para yatırımı yapan ilk kurumsal şirket olmuştu. O tarihten bu yana çeşitli aralıklarla kasasına Bitcoin eklemeye devam eden Michael Saylor’un şirketi, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yeni bir bildirimde bulundu ve 301 adet Bitcoin aldığını bildirdi. Ortalama 19 bin 851 dolardan Bitcoin aldığını duyuran şirket, böylece son alımında Bitcoin’lere 6 milyon dolar ödedi.

KASADAKİ BTC SAYISI TAM 130 BİNE YÜKSELDİ

Eski CEO’su Michael Saylor’un BTC alımlarına daha fazla odaklanmak üzere yönetim kurulu başkanlığına geçtiği şirketin son alımlarıyla birlikte MicroStrategy’nin kasasındaki Bitcoin sayısı tam 130 bine yükseldi. Bu alımlardan önce kasasında 129 bin 699 adet Bitcoin bulunduran şirket bu Bitcoin’ler için şu ana kadar toplamda 3 milyar 980 milyon dolarlık harcama yaptı ve her bir Bitcoin için ortalama 30 bin 639 dolarlık ödeme yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.