HaberlerAltcoin Haberleri

Milyarder, Altcoin Çöküşünün Tarihini Belirliyor: Yeni Bir Av Duyurusu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Milyarder, altcoin çöküşünün tarihini belirliyor: Yeni bir av duyurusu! Galaxy Digital CEO’su ve ünlü milyarder Mike Novogratz ürkütücü bir BTC ve altcoin tahmini yaptı. Mike Novogratz, Bitcoin’in 2022’nin başlarında yükselmesini beklemiyor ve düşüş eğilimine işaret ediyor.

Mike Novogratz: BTC ve altcoin projeleri zirveden çok uzakta…

Kripto para devi Galaxy Digital’in CEO’su Mike Novogratz, can sıkıcı yorumlar yaptı. Mike Novogratz, kripto para birimlerinin 2022’de zor bir başlangıç ​​yapacağını tahmin ediyor. Mike Novogratz’ın konuyla ilgili yorumları şu şekilde:

BTC ve altcoin projeleri zirvelerden çok uzaklaştı. Ağır işlem görüyorlar…

Milyarder, Altcoin Çöküşünün Tarihini Belirliyor: Yeni Bir Av Duyurusu!
Milyarder, Altcoin Çöküşünün Tarihini Belirliyor: Yeni Bir Av Duyurusu!

CNBC ile yakın tarihli bir röportajda, tanınmış milyarder, önde gelen kripto para biriminin yükseliş olmadığı sürece “yan” veya “düşebileceğini” belirtti. Mike Novogratz, devam eden borsa ayarlamalarının kripto para birimleri için sorunlara neden olabileceğini açıkladı. Mike Novogratz, Apple, Tesla ve Nvidia gibi ABD borsasına hakim olan şirketlerin fiyat çizelgelerinin artık teknik olarak kırıldığına dikkat çekti. Bu nedenle Mike Novogratz, borsanın Aralık ayında kötü performans göstermesini ve Ocak ayında kötü başlamasını bekliyor.

Mike Novogratz: DeFi 2022’ye hükmedebilir!

Mike Novogratz ayrıca NFT’lere yönelik coşkunun aşırı piyasa balonlarının bir işareti olduğuna da dikkat çekti. En önemlisi, Mike Novogratz birçoğunun kar etmesi gerektiğini vurguladı:

Biraz hazımsızlık görüyorsunuz. Muhtemelen sağlıklı… Uzun olursa acı verir.

Kripto para milyarderi, insanların piyasaya girmeye hazırlandıkları için kripto para piyasasının orta vadeli koşulları hakkında endişelenmediğini belirtti. Mike Novogratz, boğaların 42.000 dolarlık kilit destek seviyesini elinde tutabileceğini yineledi. Mike Novogratz Bitcoin konusunda oldukça iyimser ve orta vadede yükseleceğine inanıyor. Yatırımcılar 2021’de merkezi olmayan finansal projelere olan sevgilerini gösteremese de, Novogratz gelecek yıl değişiklikler bekliyor. Başka bir deyişle, Mike Novogratz DeFi pazarına odaklanmış görünüyor. Galaxy Digital’in CEO’su, DeFi’nin 2022’de hakim olabileceğini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.