Editörden SeçmelerAltcoin HaberleriHaberler

Tesla Doge Mi Üretecek? Elon Musk Paylaşımı Kafaları Karıştırdı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Elon Musk, bir takipçisinin attığı bir tweet’e cevap vererek, Tesla arabalarının Shiba Inu köpeklerini gördüğünde Dogecoin üretmesiyle ilgili şaka yaptı.

Tesla CEO’su Elon Musk, Tesla için komik bir Dogecoin yorumu yaptı. Kimilerince Doge Babası, kimilerince de Bitcoin katili olarak anılan Musk, yakın zamanda Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla, Esprili bir dille Tesla’nın sokakta bir Shiba Inu köpeği gördüğünde Doge üreteceğini öne sürdü. Bazı kullanıcılar bu paylaşımla, Musk’ın Dogecoin’e olan desteğinin sürüp sürmediğini anlamaya çalışırken diğer kullanıcılar ise Musk’ın bu paylaşımının altında Tesla ile ilgili madencilik fikirlerinin olduğunu savundu. Bazı Twitter Kullanıcıları Musk’ın bu paylaşımlarının artık komik olmadığıyla ilgili yorumlar yaptı.

Tesla Ceo’su Elon Musk, Tesla Için Komik Bir Dogecoin Yorumu Yaptı.
Tesla Ceo’su Elon Musk, Tesla Için Komik Bir Dogecoin Yorumu Yaptı.

 

Bu fikir ne kadar anlamsız görünse de, daha önce duyurduğumuz Kanadalı rakibi Daymak tarafından prototibi yapılan Spiritus, Kripto para sektörüne hitap edebilecek aracıyla Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Dogecoin (Doge) madenciliği yapılabilecek.

 

İlgilinizi çekebilir: Bitcoin Üreten Araba Bugün İş Başı Yapıyor!

 

Tesla’nın Sokakta Bir Shiba Inu Köpeği Gördüğünde Doge Üreteceğini Öne Sürdü
Tesla’nın Sokakta Bir Shiba Inu Köpeği Gördüğünde Doge Üreteceğini Öne Sürdü

Tesla CEO’su, bilindiği üzere Twitter platformu üzerinde oldukça aktif. Burada yaptığı şakayla karışık paylaşımlarda takipçilerinin de kafasını karıştırmış durumda. 1 Nisan’da SpaceX’in, Dogecoin’i Ay’a göndereceği paylaşımıyla takipçilerinin bunu komik bir vaat olarak gördü. Fakat daha sonra bunun bir şaka olmadığı; SpaceX’in, DOGE-1 adıyla 2022 yılında uzaya fırlatılacağı ortaya çıktı.  Musk, daha sonra yaptığı paylaşımlardan birinde ise Dogecoin madenciliği tarafından desteklenecek bir Jakuzi yapma fikrine de destek verdi.

Daha sonra Musk’ın takipçileri Dogecoin ödemeleri ile ilgili Twitter üzerinde baskı kurmaya başladılar. Tesla CEO’su 11 Mayıs 2021’de yaptğı bir paylaşımda  Tesla’nın kripto para birimini kabul edip, etmeyecekleriyle ilgili bir anket gerçekleştirdi. Katılımcıların büyük bir çoğunluğu “Evet” seçeneğinde karar kıldı. Anketteki bu ezici çoğunluğa rağmen Tesla’nın ödemelerde Dogecoin ödeme seçeneğiyle ilgili sessizliğe bürünmüş durumda. İlerleyen paylaşımlar neyi gösterir, bekleyip göreceğiz.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.