Editörden SeçmelerHaberler

Özgür Demirtaş Yargı Dağıtıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ünlü Ekonomist Özgür Demirtaş, 27 Haziran tarihinde Youtube üzerinden yayınladığı videosunda yatırımcılara uyarıda bulundu. Demirtaş; daha önce yaptığı uyarılara da değinerek analizcilerin sorumsuzca davranmasından yakındı.
Bazı analizci grupların herhangi bir temele dayanmayan savların ortada dolaştığını bu da aşırı bir ciddiyetsiz  ortam yarattığını dile getirdi.

Demirtaş; Blockhain teknolojisinin önemli bir teknoloji olduğunu, belli başlı Kripto para birimlerinin de çok iyi performans gösterebileceğini ancak bu bazı isanların kontrol altından çıkması anlamına gelmeyeceği açıklamasında bulundu. Kripto paralar ve Blockhain’in olumlu yönlerinden bahseden Demirtaş, özellikle yabancı Twitter hesaplarının analizlerine aykırı söylemlerde bulunulduğunda hemen dikenlerini gösterdiklerini, bazı yerli hesapların da bunları taklit ettiğini belirtti.

Piyasayı olumsuz yönde etkileyen haberlerin bilerek çıkartıldığını sürekli benzer haberlerin yenilenerek servis edildiğini bunun yanında ise iyi haberlerin de saklandığını açıkladı.

Elon Musk’ın Da Olumsuz Haberleri
Elon Musk’ın Da Olumsuz Haberleri

Bitcoin’e karşı bir ön yargının olduğunu söyleyen Demirtaş, Elon Musk’ın da olumsuz haberleriyle insanları yanlış yönlendirdiğini, buna destek olarak da Amerikan basınının korku, endişe ve şüphe yaratıp piyasayı olumsuz yönde etkilediğine değindi.

Twitter’daki 1 milyon takipçili hesapların yanlış haber verdiğini her habere itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.
bazı analizcilerin grafiklerine dikkat etmemelerini kimsenin bu konuda fazla bir şey bilmediğini yatırımcı olarak yalnız olduğunuzu unutmayın dedi.

Son olarak da Dünya’daki katı güç odaklarını yerinden sallamasını istediğini ama bunun yolunun da önce bir güven sağlamak lazım açıklamasında bulundu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.