Haberler

Para Çekme İşlemlerini Durduran AAX Borsasında Flaş Ayrılık

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz hafta para çekme işlemlerini askıya alan AAX borsası kripto para gündeminden düşmüyor. Özellikle sektörün en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in ani bir şekilde iflas etmesi pek çok kripto şirketini zor durumda bıraktı. Sektör temsilcileri, borçlarını ödeyemeyen FTX’in iflas başvurusu ardından domino etkisi ile bazı şirketlerin iflas edeceğini söylemişti. Kripto para yatırımcılarını endişelendiren merkezi borsalar arasına son olarak AAX katıldı. AAX borsası, geçtiğimiz hafta likidite eksikliği yüzünden hizmetleri ve platformdan para çekme işlemlerini dondurduğunu açıklamıştı.

AAX Eski CEO’sundan Şok Sözler

Ben Caselin

AAX kripto para borsasının şirket yönetimindeki çalkantılar, sosyal medyada çok konuşuldu. Kripto para yatırımcılarının bazı söylentiler üzerine tartıştığı bu dönemde AAX yöneticisi Ben Caselin, resmi sosyal medya hesabından istifa iddialarını doğruladı. AAX eski CEO’su Caselin istifasının nedenlerini kripto para topluluğuyla paylaştı. Eski yönetici topluluk için çok mücadele etmesine rağmen girişimlerinin kabul edilmediğini söyledi.

AAX borsasının sektörde yıllar boyunca temsil ettiği her şeyin artık boşa gittiğini söyledi: “Sevgili insanlar, AAX’ten istifa ettiğim doğrudur. Topluluk için çabaladım ancak ortaya koyduğumuz girişimlerin hiçbiri maalesef kabul edilmedi. İletişim konusunda attığım tüm adımların içi boştu. Herhangi bir rol bulamadım.” Eski yönetici, borsaya çok zarar verildiğini ve markanın yatırımcı güvenini tamamen kaybettiğini dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.