Altcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

Popüler Borsacı Jim Cramer Bu Altcoini Sattığını Açıkladı!

Tanınmış borsacı ve Amerikalı televizyon kişiliği ile bilinen Jim Cramer'e göre kripto para endüstrisi "büyük bir aldatmaca". Cramer yaptığı son açıklamalarında kriptodan neden ayrıldığını açıklıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tanınmış borsacı ve Amerikalı televizyon kişiliği ile bilinen Jim Cramer’e göre kripto para endüstrisi “büyük bir aldatmaca”. Cramer yaptığı son açıklamalarında kriptodan neden ayrıldığını açıklıyor.

Jim Cramer Popüler Altcoini Sattığını Duyurdu!

Ünlü borsacı, geçen yıl kripto para yatırımlarından elde ettiği geliri bir çiftlik satın almak için kullandı. Yatırımları büyük ölçüde Ethereum üzerinde yoğunlaştı. Cramer şu anda pazarın bir bütün olarak sadece büyük bir “dolandırıcılık” olup olmadığını tartışıyor. Geçen yıl Bitcoin’lerini satarak piyasadan kaçmak için ilk adımı attı. Daha sonra, bu paranın bir kısmını Ethereum satın almak için kullandığını açıkladı. ETH’ye yatırım yaptı çünkü insanlar onu işlem yapmak için kullanıyor. Ancak bankasının bunu almayacağını anlayınca elindeki Ethereum’u sattı. Cramer şu anda kripto para birimi endüstrisinden tamamen çıkmak istiyor. Burada Ethereum ile ilgili tüm bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.

Cramer, banka yöneticileriyle Ethereum depolamayı tartıştığını açıkladı. Buna rağmen bankanın 30 yıllık müşteri geçmişini kabul etmediğini açıkladı. Salı günü CNBC ile yayınlanan “Squawk On The Street” programında, “Bu, satış yapmak için harika bir nedendi” dedi.

“Satmak için asla geç değildir”

FTX’in çöküşüyle birlikte Bitcoin ve Ethereum son iki yılın en düşük noktalarına geriledi. Tüm yıl boyunca esen kuvvetli rüzgarlar, ATH seviyelerinin neredeyse %70’ini kaybetmelerine neden oldu. Cramer ise FTX’i piyasadan çıkmak için bir gerekçe olarak gösteriyor çünkü “Bence bu çok büyük bir aldatmacaydı.”

FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, Pazar günü Twitter’da, FTX’in ölümüne yol açan koşulları “öğrenip gözden geçirdikten” sonra ABD Finansal Hizmetler Komitesi huzuruna çıkmayı planladığını açıkladı. Bankman-Fried, Pazartesi günü Komite Başkanı Temsilcisi Maxine Waters tarafından ele alındı. Waters, son medya röportajlarına dayanarak Bankman-Fried’in bilgisinin kongre komitesi önünde “ifade etmek için yeterli” olduğunu iddia etti. Cramer, bu olumsuz koşullara rağmen kripto yatırımcılarına satış yapmak için asla geç olmadığının altını çizdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.