Borsa HaberleriHaberler

Binance CEO’su Duyurdu: 100 Milyon Dolar Yatırım ve Türkçe Destek Hattı!

Binance, geçtiğimiz aylarda Fransa'da kripto para ve blok zinciri altyapısını güçlendirmek için 100 milyon euroluk bir yatırımın duyurulmasının ardından aynı miktarda bir yatırım daha duyurdu. Binance CEO'su Zhao, Paris merkezli Station F adlı bir işletmeyle işbirliğinin yanı sıra Türkçe müşteri hizmetlerini test ettiklerini söyledi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın en büyük borsası Binance, Fransa’ya 100 milyon euroluk yatırım yapacağını duyurdu. Borsa CEO’su Changpeng Zhao, Paris Blockchain Haftası Zirvesi’nde, Fransa’nın kripto para birimi endüstrisi için Avrupa’nın en gelişmiş ülkesi olduğunu ve şu anda ülkede 50 kişilik bir ekiplerinin olduğunu belirtti.

Aynı zamanda Binance, Station F adlı bir startup ile ortaklık kurdu. Bu yatırımın bir sonucu olarak, birçok küçük firma BNB Chain, NFT Labs ve Binance Labs ekiplerinin yardımıyla Binance’in ortaklarıyla etkileşime geçebilecek.

Station F direktörü Roxanne Varza, “İşbirliğimizin bireylere blockchain ve kripto para teknolojilerini daha iyi anlamalarında ve web3 dünyasına erişim sağlamalarında yardımcı olacağını düşünüyorum” dedi.

Binance Türkçe Destek Hattı Geliyor!
Binance Türkçe Destek Hattı Geliyor!

Türkçe Destek Hattı Geliyor!

Binance CEO’su Changpeng Zhao da etkinlikte yaptığı açıklamada, Binance’in şu anda telefonla müşteri hizmeti vermek için bir proje üzerinde çalıştığını ve ilk pilot uygulamaların Türkçe olarak test edildiğini söyledi. Borsa şu anda yalnızca mesajlaşma yoluyla müşteri yardımı sunuyor, ancak gelecekte tüm ülkelerde telefon desteğini içerecek şekilde genişlemeyi planlıyor.

Aralık ayının sonunda Binance borsası Fransa’da 100 milyon euroluk bir yatırım açıkladı. Borsa, ülkenin kripto para ve blok zinciri endüstrilerini güçlendirmeyi amaçlayan Fransa Fintech projesine 100 milyon avro katkıda bulunmuştu.

Fransa’da önemli yatırımları olan Binance’in, merkezini Fransanın başkentine taşımayı düşündüğü söyleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.