Haberler

ETH fonlarına giriş, short BTC fonlarında 7 haftalık seriyi bitiren çıkışlar kaydedildi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırım yönetimi şirketi CoinShares tarafından sunulan haftalık raporların sonuncusuna göre geçtiğimiz hafta kripto para fonlarına 8,3 milyon dolarlık net giriş kaydedildi. Bu net girişler arasında en büyük payı Ethereum (ETH) fonları alırken, short Bitcoin fonlarında ise 5,1 milyon dolarlık net çıkış kaydedildi. Böylece rapora göre short Bitcoin fonlarının 7 haftadır sürdürdüğü seri de son bulmuş oldu. Öte yandan Ethereum fonlarındaki net girişlerde, Merge güncellemesinin etkili olduğu tahmin ediliyor.

SHORT BTC’DE ÇIKIŞ, ETH FONLARINDA GİRİŞ

Short Btc

Geçtiğimiz hafta, Bitcoin’de fiyat düşüşüne yönelik pozisyon almayı sağlayan short Bitcoin fonlarına yapılan 7 haftalık net girişler son buldu. Bu ürünlerden geçen hafta 5,1 milyon dolarlık net çıkış kaydedilirken, Bitcoin fonlarının yönetimi altındaki varlıkların değeri de 172 milyon dolar olarak kaydedildi. Bir diğer yandan yatırımcılar, başarılı şekilde tamamlanan Merge güncellemesinin ardından en fazla Ethereum’a yöneldi.

Geçtiğimiz hafta Ethereum fonlarına 6,9 milyon dolarlık net giriş kaydedildi. 15 Eylül’de geçen Merge güncellemesinden önceki hafta 62 milyon dolarlık çıkış kaydedilen ETH fonlarında, güncellemeden bir sonraki hafta ise 15 milyon dolarlık çıkış kaydedilmişti.

“YATIRIMCI İŞTAHI DEVAM EDİYOR”

CoinShares tarafından sağlanan verilere göre tüm kripto para fonlarının yönetimi altında 25 milyar 516 milyon dolarlık varlık bulunuyor. Öte yandan Bitcoin fonlarının yönetimi altında ise 16 milyar dolarlık varlık yer alıyor. CoinShares araştırma direktörü James Butterfill, bu seviyenin Haziran ayından bu yana en düşük seviye olduğunu dile getirdi ve geçtiğimiz hafta gösterilen eğimlerin, “dijital varlıklara yönelik yatırımcı iştahının devam ettiğini” gösterdiğini dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.