Metaverse HaberleriHaberler

Samsung Metaverse Hizmeti My House, Rekor Ziyaretçi Sayısına Ulaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Teknoloji devi Samsung, 6 Ocak’ta kendi metaverse hizmeti My House‘u başlattı ve platform kısa sürede 4 milyondan fazla ziyaretçi sayısına ulaşarak bu alanda bir rekor kırdı.

Metaverse Hizmeti My House, 4 Milylon Ziyaretçiye Ulaştı!

My House, Samsung’un çeşitli teknoloji ürünlerinde yenilik yapma ve daha genç izleyicileri çekme hedefinin bir parçası olarak Naver’ın 3D avatar platformu Zepeto ile birlikte CES 2022 teknoloji fuarında lanse edildi.

Samsung müşterileri, metaverse dünyasında sanal evlerini oluşturmak ve kişiselleştirmek için mobilya, ev aletleri ve diğer ekipmanları kullanabilecekler.

Samsung My House
Samsung My House

My House, Zepeto ile birlikte, müşteri tabanının genç üyelerine, özellikle Z Kuşağına odaklanıyor. Samsung, yeni platformunu, kullanıcıların çeşitli sanal nesnelerle evlerini toplayabilecekleri, düzenleyebilecekleri ve dekore edebilecekleri bir “mekan dekorasyon deneyimi” olarak tanıtıyor.

Google Play Store’da piyasaya sürülmesinden bu yana, Zepeto mobil uygulaması 4 milyondan fazla kez indirildi. Samsung Electronics‘e göre bu rakam Zepeto’nun ortakları arasında en yüksek rakam.

Elektronik devi, mevcut ürünlerini geliştirmek ve cihaz türleri arasında kullanılabilecek bir teknik sistem geliştirmek için meta veri deposu işine yatırım yapmaya başladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Metaverse Arsa Nedir? En İyi Metaverse Arsa Satın Alma Siteleri Hangileridir?

Samsung, Metaverse İşbirliklerine Açık

Samsung, kripto para piyasası ve metaverse ekosisteminin hızlı büyümesinden yararlanmak için diğer işletmelerle ilişkiler kurmaya ve genişletmeye açık.

Samsung’un Küresel Pazarlama Merkezi başkanı Young-hee Lee konuyla ilgili şunları söyledi:

“Müşteriler için metaverse deneyimini optimize ederek, milenyum kuşağı ve Z kuşağı ile My House’u temel taşımız olarak daha fazla ilişkilendirmeyi umuyoruz.”

Samsung 837X Sanal Mağazası
Samsung 837X Sanal Mağazası

Samsung, Decentraland metaverse‘inde Manhattan’ın Meatpacking Bölgesi’ndeki 837 Washington Caddesi’nde bulunan 837 mağazasının sanal bir versiyonunu daha önce kurmuştu. Samsung 837X sanal mağazası yalnızca sınırlı bir süre için satışa sunulacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.