NFT Haberleri

Game of Thrones NFT Koleksiyonunu Duyurdu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Televizyon yapımları arasında geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve izlenme rekorları kıran Game of Thrones dizi yapımcılarından yeni bir duyuru geldi. Gelmiş geçmiş en çok beğenilen dizilerden biri olan Game of Thrones ekibi NFT sektörüne giriyor. Game of Thrones temalı NFT koleksiyonu hakkında ilk açıklamalar geldi. Dizi ekibi, Game of Thrones temalı NFT koleksiyonu oluşturmak için Nifty’s ile ortaklık anlaşması imzalandığını açıkladı.

Game of Thrones ve Nifty’s Ortaklığı

Game Of Thrones

Milyonlarca hayranı bulunan Game of Thrones dizisinin NFT koleksiyonu çıkaracağını duyurması sosyal medyada büyük ilgi gördü. Söz konusu koleksiyona Game of Thrones: Build Your Realm ismi verildi. GoT NFT koleksiyonu tasarım sürecinden Daz 3D sorumlu olurken koleksiyonun çıkış tarihi hakkında henüz net bir açıklama yapılmadı. Ünlü dizinin dijital koleksiyonu için ilk etapta Game of Thrones’un sevilen karakterlerinin NFT’leri oluşturulacak. Koleksiyonerler ayrıca dizide kullanılan silah ve zırhlara da NFT formatında sahip olabilecek.

Game of Thrones Fanlarına Müjde

Game of Thrones ekibi ve Nifty’s ortaklığını yorumlayan Warner Bros NFT Geliştirme Başkanı Josh Hackbarth şu ifadeleri kullandı: “Yeni Game of Thrones NFT koleksiyonu ile dizi hayranlarının ilgisini daha da arttırmayı amaçlıyoruz. NFT koleksiyonu, GoT fanlarının diziye dair eşsiz hatıralar edinmelerini sağlayacak.” GoT ekibinin ortak olduğu Ethereum altyapısını kullanan Nifty’s, 2021 yılında kurulduktan sonra NFT dünyasında büyük ilgi görmeye başlamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.