Altcoin HaberleriHaberler

Binance, Terra’nın Stabilcoin’i UST’yi Desteklemeye Başladığını Duyurdu!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Terra'nın stablecoin'ini UST için stake etmenin artık mümkün olduğunu duyurdu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Terra’nın stablecoin’ini UST için stake etmenin artık mümkün olduğunu duyurdu.

Binance, UST’yi Desteklemeye Başladı

Binance, yıllık yüzde 19,63’e varan getiri sağlayan Terra (LUNA) UST stabilcoini için destek başlattı.

Binance, Ağustos 2020’de, ilk olarak DeFi staking’i uygulama niyetini açıkladı. Başlangıçta, MakerDAO platformunun sabit parası olan Dai’yi stake etti.

Terra (LUNA) geçtiğimiz günlerde 119,18$’lık bir önceki en yüksek seviyesine ulaştı. 16.6 milyar dolarlık piyasa değeri ile Terra’nın UST’si, en büyük merkezi olmayan stabil paradır. Tether’in USDT’sinin ve Circle’ın USDC’sinin aksine, merkezi bir taraf tarafından yönetilir.

Binance, Terra’nın Stabilcoin’i Ust'Yi Desteklemeye Başladığını Duyurdu!
Binance, Terra’nın Stabilcoin’i Ust’Yi Desteklemeye Başladığını Duyurdu!

 

UST, Anchor Protocol, Dai ve USDC gibi rakiplerden önemli ölçüde daha yüksek bir yıllık yüzde getirisine (APY) sahiptir. Yakın tarihli bir tweet’te Terra yaratıcısı Do Kwon, bu fiyatlandırmanın 30 milyondan fazla Binance müşterisi tarafından kullanılabileceğini açıkladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.