Haberler

Singapur Merkez Bankası Kripto Denetimlerini Sıkılaştırıyor!

Singapur merkez bankası, stablecoin çıkarmak ve daha fazla kullanıcı güvenlik önlemi almak için kripto para şirketlerinden şirket bilgilerini istedi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Singapur Merkez Bankası kripto denetimlerini sıkılaştırıyor. Singapur merkez bankası, stablecoin çıkarmak ve daha fazla kullanıcı güvenlik önlemi almak için kripto para şirketlerinden şirket bilgilerini istedi.

Singapur merkezli kripto hedge fonu Three Arrows Capital ve Singapur’a kayıtlı Terraforms Labs and Vauld’un iflasının ardından merkez bankası kripto para birimlerini yöneten düzenlemeleri değiştirmeye hazırlanıyor.

Singapur Denetimlerini Sıkılaştırıyor

Yaklaşan yasal değişikliklerden önce, Singapur, durum hakkında bilgisi olan kişilere göre, yerel bitcoin servis sağlayıcılarının gözetimini artırmayı planlıyor.

Singapur Para Otoritesi (AMS), bazı dijital ödeme lisansı başvuru sahiplerine ve dijital ödeme lisansı sahiplerine operasyonları ve varlıkları hakkında inanılmaz derecede kapsamlı bilgi talep eden bir anket yayınladığını açıkladı. Ona göre anket soruları, işletmelerin hem ara bağlantılarını hem de finansal sağlığını ölçmek için tasarlandı. Bazı kişilerin hemen yanıt vermesi gerektiğini de ekledi.

Düzenleyici, insanlara ve işletmelere dağıtılan bir elektronik tabloya göre, sahip olunan en büyük tokenler, en çok borç veren ve ödünç alan karşı taraflar, ödünç verilen miktar ve merkeziyetsiz finans protokolleri kullanılarak en büyük tokenlar dahil olmak üzere tüm verilerin sağlanmasını istedi.

olaylar önümüzdeki hafta MAS Genel Müdürü Ravi Menon tarafından değerlendirilecek ve sektöre düzenlemelerin kapsamının diğer faaliyetleri de kapsayacak şekilde genişletileceğini bildirdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.