Altcoin Haberleri

Solana Vakfı Rezervini Açıklayarak FTX İddialarına Yanıt Verdi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasını sarsan FTX krizi, borsanın yerel kripto para birimi FTT dışında SOL coin fiyatını da düşürdü. Bu olumsuz gelişmede Solana Vakfı’nın FTX eski CEO’su SBF’yi desteklediği iddiaları etkili oldu. FTX krizinin ardından uzun bir süre sessizliğini bozmayan Solana Vakfı, ortaklık iddialarına yanıt verdi. FTX ve kardeş şirketi Alameda ile ilgili tüm varlıklarını ve işlem geçmişlerini açıklayan Solana Vakfı, bu hamlesiyle SOL coin kayıplarını telafi etmek istiyor.

Solana Vakfı’nın FTX İşlemleri Açıklandı

Solana

FTX ve bağlı şirketler adına Bölüm 11 iflas başvurusunda bulunulması, kripto para sektörünü ciddi anlamda olumsuz etkiledi. Solana Blockchain destekçisi Solana Vakfı, FTX iflasının ardından bazı iddiaların hedefi oldu. Borsanın para çekme işlemlerini dondurmasından önce FTX borsasında yaklaşık 1 milyon dolarlık nakit olduğunun ortaya çıkması yatırımcılara panik yaşattı. Vakıf, FTX’te kalan parası hakkında açıklama yapmazken, bu süreçte SOL coin ciddi oranda değer kaybetti.

Solana Vakfı’ndan yapılan son açıklamada FTX borsasıyla olan işlemlere açıklık getirdi. Vakıf, FTX Trading Ltd’de 3.24 milyon ortak hisse bulunduruyor. Ayrıca vakfın rezervinde 3.43 milyon FTT token ve yaklaşık 135 milyon SRM tokeni olduğu görüldü. Yapılan açıklamaya göre tüm bu varlıklar, para çekme işlemlerinin dondurulduğu FTX borsasında sıkışık kaldı. Solana Labs, FTX’e bağlı şirketlere toplamda 58.08 milyon SOL token sattı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.