Haberler

Solana’dan Dubai’de Kritik Ortaklık!

Solana Vakfı, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki serbest ekonomi bölgelerinden biri olan Dubai Multi Commodities Centre’ın (DMCC) ekosistem ortağı oldu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Solana Vakfı, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki serbest ekonomi bölgelerinden biri olan Dubai Multi Commodities Centre’ın (DMCC) ekosistem ortağı oldu. Bu ortaklık, blockchain teknolojisi konusunda büyük bir adım olarak değerlendiriliyor. Solana platformu, DMCC Crypto Centre üyelerine teknik ve iş geliştirme desteği sağlamak amacıyla bu ortaklığı kurmuştur. Ayrıca, çeşitli Web3 konularında seminerler ve eğitim kursları da düzenleyerek DMCC’nin hibe programını genişletecek.

DMCC, dünya çapında tanınmış bir serbest ticaret bölgesidir ve Bybit, DWF Labs, TDeFi, Brinc gibi kripto sektöründe önde gelen şirketlerin de aralarında bulunduğu birçok ekosistem ortağına sahiptir. Şu anda 23 bin şirketin üye olduğu DMCC, önemli bir iş merkezi olarak kabul ediliyor.

Solana’dan Dubai’de Kritik Ortaklık!

Solana’nın CEO’su olan Ahmed Bin Sulayem, bu ortaklıkla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Solana ekosistem projelerine ücretsiz kurulum ve işletme lisansı sağlayacaklarını belirtti.

Ayrıca, DMCC üyelerinin birinci sınıf bir blockchain platformuna ve Solana mühendislik ekiplerine erişebileceklerini vurguladı. Bu ayrıcalıklar, Solana’nın mevcut ortaklarına DMCC’de önemli fırsatlar sunuyor.

DMCC, Abu Dhabi Global Market ve Dubai Silicon Oasis Authority ile birlikte Birleşik Arap Emirlikleri’nde yatırım ortamını iyileştirmek ve ekonomik serbest bölgeler oluşturmak amacıyla kurulan ilk üç serbest bölgeden biridir. Bu üçlüye yakında Ras Al Khaimah Digital Assets Oasis de katılacak. Bu gelişmeler, Birleşik Arap Emirlikleri’nin blockchain ve kripto para sektöründeki liderliğini daha da güçlendirecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.