Bitcoin Haberleri

Zengin Baba, Yoksul Baba’nın yazarı Kiyosaki: Dolar ölüyor, Bitcoin alın!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Zengin Baba, Yoksul Baba kitabı ile tanınan, podcast yayınlarında ve Twitter paylaşımlarında en çok adından söz ettiren finans yorumcularından biri olan Robert Kiyosaki, bir kez daha insanlara Bitcoin (BTC) almaları konusunda çağrıda bulundu. Twitter üzerinden açıklamalarını paylaşan Kiyosaki, doların “öldüğünü” iddia etti ve ABD Merkez Bankası’nı (Fed) da uyguladığı para politikaları nedeniyle eleştirdi.

ROBERT KIYOASAKI FED’İ ELEŞTİRDİ

Robert Kiyosaki geçtiğimiz günlerde Twitter’da yaptığı paylaşımda “Çöküş geliyor. Milyonlar tasfiye olacak, siz olmayın” sözlerini dile getirmişti ve bir kez daha Twitter’dan paylaşımda bulunarak Fed’i eleştirdi ve takipçilerine Bitcoin almalarını tavsiye etti. Daha önce de birçok kez altın, gümüş ve Bitcoin ile ilgili mesajlar veren Kiyosaki, bu kez ise odağına doları aldı.

“DOLAR ÖLÜYOR ALTIN, GÜMÜŞ, BITCOIN ALIN”

Dolar Oluyor Altin Gumus Bitcoin Alin

Kiyosaki paylaşımında ABD’nin çok fazla borç aldığını ve sonrasında faiz oranlarını düşük tuttuğunu belirtti. Kiyosaki daha sonra düşük faiz oranlarının, ABD’nin daha fazla tahvil alıp faizleri düşük tutabilmesi için daha fazla borç almasına neden olduğunu ve bu döngünün de enflasyonu yükselttiğini ifade etti. Kiyosaki açıklamasında “Enflasyon faizleri artırıyor ve borç almak daha da pahalı hale geliyor. ABD doları her geçen ölüyor. Altın, gümüş ve Bitcoin alın…” sözlerini dile getirdi.

Robert Kiyosaki, yakın zamanda yapmış olduğu bir açıklamasında enflasyonun, açıklanandan daha yüksek olduğunu iddia etmiş ve bir kez daha Bitcoin alma tavsiyesinde bulunmuştu.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve kaynaklar uzman ekonomist yorumlarıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.