HaberlerNFT Haberleri

Taylan Antalyalı’dan Anlamlı NFT Projesi!

Galatasaray Futbolcusu Taylan Antalyalının işbirliği ile TEGV çocuklarının Çizimleri NFT oldu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Taylan Antalyalı’dan anlamlı NFT projesi. 23 Nisan’da Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile Galatasaraylı futbolcu Taylan Antalyalı arasında bir anlaşma imzalandı. Anlaşmada, TEGV çocuklarının “Gelecekteki Ben” çizimlerinin NFT’ye dönüştürüldü.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ülkemizin eğitim alanında çalışan en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Galatasaraylı futbolcu Taylan Antalyalı iş birliği yaptı.

Taylan Antalyalı'Dan Anlamlı Nft Projesi!
Taylan Antalyalı’Dan Anlamlı Nft Projesi!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Galatasaraylı futbolcu Taylan Antalyalı, TEGV ile çocuklara yönelik farkındalığı artıracak anlamlı bir iş birliğine imza attı.

TEGV’in “Gelecekteki Ben” konulu çocuk çizimleri ortak çalışma kapsamında NFT’ye çevrildi. Çocuklar, gelecekte olmak istedikleri rol modelleri ve karakterleri icat ederek bu etkinlikle geleceğin dünyasını bugün hayal ettiler. TEGV Shop’ta çocuk çizimleriyle yapılan NFT ve diğer fiziksel ürünler çok yakında sizlerle olacak. Ürünlerden elde edilecek gelirin tamamı TEGV’e bağışlanacak.

Taylan Antalyalı, sosyal medya hesabını geçen yıl Türkiye’nin dört bir yanından gelen TEGV çocuklarının fotoğraflarıyla süslemişti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.