HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Tether Yetkilisi ETH 2.0’ı Desteklemeyi Düşündüklerini Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tether yetkilisi ETH 2.0’ı desteklemeyi düşündüklerini açıkladı. Ethereum’un konsensüs mekanizmasını değiştirmeye yönelik devam eden girişimlere rağmen, platform üzerine inşa edilen projelerden bildirimler gelmeye devam ediyor. Bir yandan L2 projeleri hala gelişiyor, diğer yandan Ethereum geliştirici ekibinin haberleri yakından izleniyor. Öyle ki Bitfinex ve Tether’in baş teknoloji sorumlusu Paolo Ardoino, geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden ETH 2.0’ı desteklemeyi düşündüklerini açıkladı.

Tether, ETH 2.0’ı Destekleyecek

Ethereum’u bir hisse kanıtı (PoS) konsensüs mekanizmasına dönüştürecek olan birleşmenin, ağın elektrik kullanımını neredeyse % 99 oranında azaltacağı tahmin ediliyor. Bitfinex ve Tether’in baş teknoloji sorumlusu Paolo Ardoino, Pazar günü, Tether’in Birleştirmeyi bir kez daha erteleyebileceğine dair popüler söylentilere rağmen şirketlerin ETH 2.0’ı desteklemeyi planladığını tweetledi.

Ethereum 2.0 Nedir ve Neler Sunuyor?

Ethereum ağı yakında, tüm insanlığa fayda sağlamak için ihtiyaç duyduğu ölçeklenebilirliği ve güvenliği sağlayacak uzun zamandır beklenen bir yükseltme olan ETH 2.0’ı alacak. ETH 2 ile ağ daha fazla işlem gerçekleştirebilecek, daha az enerji tüketebilecek ve daha güvenli olacak. Teknik olarak konuşursak, Ethereum parça zincirleri sunacak ve bir Proof of Stake (PoS) blok zinciri olacak. Bu, Ethereum’un nasıl çalıştığını önemli ölçüde değiştirecek ve eşit derecede önemli avantajlara sahip olabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.