Altcoin Haberleri

Trust Wallet, Binance Listemesinden Sonra Zirvede!

Kripto cüzdan platformu Trust Wallet'ın kripto para birimi TWT, son günlerde yaşadığı yükseliş ile ön plana çıktı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto cüzdan platformu Trust Wallet’ın kripto para birimi TWT, son günlerde yaşadığı yükseliş ile ön plana çıktı. Son 24 saat içinde %20’nin üzerinde bir artış gösteren TWT, diğer kripto para birimlerinin önüne geçmeyi başardı.

TWT’nin yükselişi, sabah saatlerinde gelen bir Binance duyurusuyla ivme kazandı. Binance, 3 Kasım tarihinde TWT’yi vadeli işlemlerde listeleyeceğini duyurdu. Bu haber sonrasında TWT’de büyük bir yükseliş yaşandı ve popüler kripto para birimi günün en çok değer kazananı oldu.

Trust Wallet Token (TWT) Grafik Analizi

Binance, kripto cüzdan projesi Trust Wallet Token’ı (TWT) vadeli işlemlerde listelemeye karar verdi. 50 katı kaldıraçla işlem görecek olan TWT, haberin etkisiyle günün en çok değer kazanan kripto para birimi oldu.

Binance

TWT, akşam saatlerinde vadeli işlemlerde alım satıma açıldı ve günü %17’ye yakın bir yükselişle tamamladı. Özellikle son 24 saat içinde yaşadığı artışla dikkatleri üzerine çeken TWT’nin grafiğine baktığımızda %21’lik bir yükseliş öne çıkıyor. Bu yükselişin temel sebebi ise Binance’in TWT’yi listelemesi oldu. Binance listelemesi, TWT fiyatını 1,20 doların üzerinde tutmayı başardı. Ancak haberin etkisinin zamanla azalması, TWT fiyatını olumsuz etkileyebilir.

Piyasa değeri 532 milyon dolara yaklaşan TWT, Eylül ayı başından bu yana neredeyse iki kat artış gösterdi. TWT fiyatı, Eylül başında 0,7911 dolar seviyesindeyken, gün içinde 1,32 dolara kadar yükseldi.

Twt

TWT, 1,15 dolar seviyesinin üzerinde kalmayı başararak yükseliş sinyalleri vermeye başladı. TWT’nin önünde ise 1,35 dolar seviyesinde keskin bir direnç noktası bulunuyor. Piyasanın olumlu seyrini sürdürmesi ve vadeli işlemlerin etkisiyle birlikte 1,35 dolar seviyesinin test edilmesi kolaylaşabilir. Eğer TWT bu direnç noktasını aşarsa, bir sonraki hedefi 1,375 dolar olacaktır. Majör direnç noktası olan 1,375 dolar da kırılırsa, TWT fiyatı hızla 1,40 dolara ulaşabilir.

Diğer yandan TWT, piyasanın olumsuz bir yöne dönmesi ve satış baskısının artması durumunda düşüş yaşayabilir. Bu düşüşte öne çıkacak destek noktası ise 1,235 dolar olacaktır. 1,235 dolar seviyesi yakın bir destek noktası olduğundan kolaylıkla kırılabilir. Bu seviyenin altına inilmesi durumunda ise TWT, 1,15 dolardaki majör desteği test edebilir. Eğer 1,15 dolar seviyesi kırılırsa, TWT fiyatı keskin bir şekilde 1,0168 dolara kadar gerileyebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.