Haberler

Vietnamlı Kripto Madencileri Merge Sonrası Ağır Kayıplar Yaşadı!

Vietnamlı kripto para madencileri, Ethereum Merge teçhizatı çalışmayı durdurduğunda önemli kayıplarla karşılaştıklarını belirtti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Vietnamlı kripto madencileri Merge sonrası ağır kayıplar yaşadı. Vietnamlı kripto para madencileri, Ethereum Merge teçhizatı çalışmayı durdurduğunda önemli kayıplarla karşılaştıklarını belirtti.

2022 Küresel Kripto Benimseme Endeksi’nde ilk sırada yer alan Vietnam, kripto para kabul eden ülkelerden biri oldu. Kripto para sektöründe yakın çalışan Vietnamlılar son zamanlarda zorlanıyor. Merge ile birlikte Ethereum madenciliği durdurdu ve Proof of Stake’e (PoS) geçti. Bu nedenle Vietnamlı kripto para madencileri de zorlu bir sürece girdi.

Vietnamlı Kripto Madencileri Merge Sonrası Ağır Kayıplar Yaşadı!

Vietnamlı Kripto Madencileri Teçhizatları Rafa Kaldırdı

Vietnamlı kripto para madencileri, ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum’un başarılı bir şekilde Proof of Stake’e geçmesinden sonra madencilik ekipmanlarının kullanılamaz hale gelmesi sonucu önemli kayıplar yaşadı.

15 Eylül sabahı, Birleştirme teknik yükseltmesinin tamamlandığını gördü. Madenciler, Ethereum madencilik faaliyetlerini yürütmeyi bıraktıktan sonra daha fazla protesto etmeye başladı.

Ethereum protokolünü başarıyla PoS olarak değiştirdikten sonra, “Hoşçakal Ethereum, artık şans yok ve teçhizat satmak ifadeleri, Vietnamlı kripto para madencilerinin çevrimiçi toplulukları arasında en popüler ifadeler oldu.

Madenciler konuyla ilgili şu gerekçeleri sundu:

Hepimiz bu günün geleceğini biliyorduk ve hazırlandık, ancak bazıları Merge’ün daha sonra gerçekleşeceğini ve böylece biraz daha madencilik yapabileceğimizi umuyordu. Madenciler artık madencilik yapamıyor ve rig’lerini kapatmak zorunda kalıyor

Dört yıl önce madenciliğe başladım ve çiftliğimi baştan sonra genişlettim. Yeni yatırımımı geri alamadım ve onu satmak neredeyse imkansız”

Arkadaşlarımın çoğu çöktü ve varlıklarıyla ne yapacaklarını bilmiyorlar

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.