Haberler

Yatırım Şirketi ARK Invest Coinbase Paylarını Hızla Satmaya Devam Ediyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cathie Wood yönetimindeki yatırım şirketi ARK Invest, bünyesinde bulunan fonlardan Coinbase paylarını hızla satmaya devam ediyor. Son açıklanan rakamlara göre, ARK Invest sadece bir gün içinde toplamda 149,780 adet Coinbase hissesini elden çıkardı.

Şirket, Coinbase’in piyasa değeri 24.2 milyon dolar olan paylarının 21.5 milyon dolarlık kısmını Inovation ETF fonundan sattı. Aynı zamanda Next Generation Internet ETF fonu ise 2.7 milyon dolarlık hisse senedini elden çıkardı. Resmi kaynaklara göre, ARK Invest son bir ay içinde sattığı Coinbase paylarının toplam değeri 200 milyon dolara ulaştı.

Yatırım Şirketi Ark Invest Coinbase Paylarını Hızla Satmaya Devam Ediyor!

Cathie Wood’un liderliğindeki ARK Invest, Coinbase hisselerinin yanı sıra büyük miktarda Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) payını da sattı. Çarşamba günü, piyasa değeri 14.3 milyon dolar olan 398,383 adet GBTC hissesi ARK Invest fonları tarafından satıldı.

ARK Invest, Coinbase ve GBTC satışlarına devam ederken, eski Twitter yöneticisi Jack Dorsey’e ait Block şirketine yatırım yapmıştır. Next Generation Internet ETF fonuna Pazartesi ve Çarşamba günleri toplamda 38.1 milyon dolarlık Block hissesi eklendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.