Editörden SeçmelerKripto Rehber

2618 Formasyonu Nedir? Nasıl Kullanılır?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Teknik analizde önemli formasyonlardan biri olan 2618 formasyonunun ne olduğunu ve nasıl kullanılacağına bir göz atalım.

 2618 Formasyonu Nedir?

2618 Formasyonu Nedir? Nasıl Kullanılır?

Bu çarpık çift dip ve çift tepe oluşumlarında gözlenen oluşumdur. Bu model, trend sona erdikten sonra bir ticarete girme fırsatını yakalamak için kullanılır. Çift tepeli bir formasyon oluşturan bir grafik düşünelim. Bu grafikte çift tepe formasyonunun boyun bölgesi kırıldıktan sonra fiyat düşmeye başlar. Ancak bu düşüş uzun sürmez ve fiyatlar yeniden yükselmeye başlar. Dolayısıyla, çift tepe formasyonunun kırıldığını anlıyoruz. Bu nedenle, işleme dahil etmek için burada 2618 modelini kullanıyoruz.

2618 Formasyonu Nasıl Kullanılır?

Bu formasyon kullanılırken, Fibonacci, kırılmış bir çift dip veya çift tepe formasyonunda trendi tersine çevirmek için son harekete çekilir. Ardından, fiyat 0.618 Fibonacci seviyesine ulaştığında ticarete girin. Hedef noktalar 0 (sıfır) ve -0.272 Fibonacci seviyeleridir. Kırık bir çift dip formasyonunda, stop loss alt kısmın altındayken, double top formasyonunda üst kısım üst kısmın üzerindedir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.