Analiz

Çin Yasakları, Kripto Paraları Nasıl Etkiledi? Bitcoin (BTC) ve Ethereum Fiyat Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hafta sonu yaşadığı sert düşüşün ardından hafta içi toparlanmayı bilen Kripto para piyasası, güç içinde gelen Çin yasak haberlerinin ardından hızlıca geriledi.  Lider Bitcoin (BTC) 40.000 dolar bandına gerilerken Ethereum (ETH) 2.736 dolara kadar düşüş hareketi sergiledi.

Bitcoin (BTC) Fiyat Analizi

Lider kripto para birimi Bitcoin, gün içinde 45.000 dolara dokunarak mühim bir girişimde bulunmuş oldu. Ancak Çin’den gelen FUD fiyatı kısa süre içinde 40.000 dolara kadar düşürdü. Çin, kripto para varlıklarını yasa dışı olarak tanımlayarak bayağı FUD yayma çabalarına yenisini ekledi.

Bitcoin (Btc) Fiyat Analizi
Bitcoin (Btc) Fiyat Analizi

Bitcoin, 45.000 dolarlık alanda düşüş eğiliminde artış kaydetse de pariteyi destekleyen üç saatlik hareketli ortalama EMA55 konumlanıyor. Günün ilk yarısında mevcut fiyat alanında kısa vadeli bir konsolidasyon beklenirken ilerleyen saatler 46.000 dolarlık direnç noktasının kontrol edilmesi görülebilir. BTC, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 42,333 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Ethereum (ETH) Fiyat Analizi

En büyük altcoin Ethereum (ETH), 3.150 dolarlık alana tırmanmasının peşinden eleştiri direnç bölgesinin kıyısından döndü. Uzmanların belirttiği 3.200 dolarlık kilit işaretin testinden dönen ETH, FUD haberinin peşinden 2.700 dolar bandına geriledi. Parite bu sabah yüksek bölgeden geri çekilirken günün ilerleyen saatlerinde 3.200 dolar alanı tekrardan kontrol edilebilir.

Ethereum (Eth) Fiyat Analizi
Ethereum (Eth) Fiyat Analizi

Alıcıların 3.000 doları başarıyla aşması durumunda POC bölgesi olarak anlatılan 3.235 dolarlık seviyeye görülebilir. ETH, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 2.901 dolardan alım satım işlemi görüyor.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

4 Yorum

  1. Eskide çok etkiliyordu ama kripto paralar bu çekik gözlülere karşı bağışıklık kazandı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.