HaberlerAltcoin Haberleri

Altcoin Buzz Bu 3 Altcoin’de Yüzde 1000’e Yakın Artış Bekliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para kanalı Altcoin Buzz, 6 ay içinde bu GameFi projelerinin %1000’e yakın yükseleceğini takipçileriyle paylaştı. Metaverse ve NFT popülaritesi, GameFi alanında talebi arttırdı fakat yine de yatırım yapmadan önce detaylı araştırma yaparak yatırım kararı almamanızı öneririz.

Sin City Metaverse (SIN)

Sin City Metaverse, R dereceli bir yeraltı dünyasının sokaklarında geçen GTA tarzı bir oyundur. Oyunda 15 bin dijital arazi bulunuyor ve bunları mülk olarak edinmek için SIN token kullanmalısınız.

Sincitymetaverse
Sincitymetaverse

“Platform, yasadışı faaliyetlerinize dayanarak SIN kazandığınız, oynayarak para kazanılan bir oyundur. Kanıtlanabilir bir şekilde adil olması için Tezos blok zincirini kullanan sanal bir kumarhane bulunuyor”.

SIN token yazı hazırlandığı sırada 0,55 dolardan alıcı bulmaya devam ediyor.

Mech Master (MECH)

Mech Master (MECH), hem AR hem de VR teknolojilerinin uygulandığı ilk 3D Mecha NFT oyunudur.

Mechmaster
Mechmaster

“Mecha popüler bir anime türü olduğu için yakında daha fazlasının geleceğini düşünüyoruz. İlk olmanın yanı sıra Mech Master, AR ve VR yeteneklerine sahiptir ve bir Mecha’nın 3D Modeline sahip olarak Mech Master Metaverse AR’nin bir parçası olabilirsiniz”.

Altcoin Buzz Ice Tea Labs, Youbi Capital, DAO MakerMagnus Capita dahil olmak üzere projenin arkasındaki prestijli yatırımcıların bir listesini paylaşıyor. MECH‘in Ekim ayı ortalarında Red Kite ve GameFi’de bir IDO/IGO’da piyasaya sürüldüğünü söyleyen analistler fiyatın önümüzdeki yıl içinde artışa geçmesini bekliyor.

MECH token yazı hazırlandığı sırada 6,4 milyon dolarlık piyasa değeriyle 0,53 dolardan alıcı buluyor.

Meta Spatial (SPAT)

Bilim kurgu romanlarından ilham alan Meta Spatial, evrenleri birbirine bağlamak için Spatial Portal’ı kullanır. Platform, DAO topluluğunun onaylarına ve oylarına dayanarak bu evrendeki alanları geliştirmeyi planlıyor.

 Metaspatia
Metaspatia

SPAT token, Toplam arzı 300 milyon adet olan ve günlük 500.000  dolara yakın işlem hacmine sahip. Her bir SPAT token yaklaşık 1 dolara alıcı buluyor. SPAT token  alımı yapacaksanız PancakeSwap ve MEXC borsalarından yapabilirsiniz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.