Altcoin Haberleri

Arbitrum (ARB) Son Dönemdeki Popülerliğini Katlayarak Artırıyor

Son dönemin en popüler altcoin'lerinden biri olan Arbitrum (ARB), son birkaç günde gösterdiği güçlü performans ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son dönemin en popüler altcoin’lerinden biri olan Arbitrum (ARB), son birkaç günde gösterdiği güçlü performans ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yalnızca iki günde yüzde 50 değer kazanan Arbitrum, Türkiye’de olduğu gibi global düzeyde de büyük bir yatırımcı kitlesine sahip.

Bir dolar seviyesinden başlayarak neredeyse kesintisiz bir yükseliş yaşayan Arbitrum (ARB), tekrar tüm zamanların en yüksek seviyesini görmüş durumda. Özellikle Spot BTC ETF onaylarının gelmesiyle birlikte ivme kazanan ARB, son 24 saatteki keskin artışıyla “En Çok Yükselenler” listesinde üçüncü sıraya yerleşti.

Arbitrum, Layer-2 projelerinin öncü isimlerinden biri olarak 2024 için büyük beklentilere sahip. Teknik analizlerin yanı sıra sosyal metrikler açısından da oldukça olumlu bir seyir izleyen bu popüler coin, her geçen gün yatırımcı sayısını artırıyor. Hızlı bir şekilde düzeltmelere karşı direnç gösteren ARB, şu anda en gözde altcoin’lerden biri olarak öne çıkıyor.

Ekran Resmi 2024 01 11 09.14.07 2

Yeni ATH’ye ETF Haberi İle Ulaşıldı

Gece saatlerinde gelen ETF gelişmeleri, Arbitrum’a yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesi kazandırdı. 2,42 doları aşan Layer-2 coin, şu anda 2,2350 dolardan işlem görüyor. Fibonacci gibi çeşitli indikatörler kullanılarak bir sonraki direnç seviyeleri takip edilebilir. Potansiyel alım seviyeleri ise sırasıyla 2,11 – 2,01 – 1,83 – 1,65 ve 1,45 dolar olarak belirlenebilir. Günlük kapanışların 2,11 dolar seviyesinin üzerinde olması, boğa senaryosunu güçlendirmeye devam edecektir.

Ekran Resmi 2024 01 11 09.55.11

Arbitrum (ARB), son günlerdeki başarılı performansıyla yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Yükselen trendinin devam etmesi ve olumlu haberlerin gelmeye devam etmesi durumunda ARB’nin değer kazanmaya devam etmesi beklenmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.