Bitcoin HaberleriHaberler

ARK Investment’ten Yeni Bitcoin Tahmini: BTC 2030’da 1 Milyon Doları Geçebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yatırım yönetimi firması ARK Investment, yeni bir Bitcoin fiyat tahmini yayınladı. Şirket raporuna göre Lider kripto para birimi Bitcoin 2030 yılına kadar  1 milyon doları geçebilir.

Bitcoin, 2030’da 1 Milyon Doları Geçebilir!

ARK Investment, salı günü yayınladığı Big Ideas 2022 raporunda Bitcoin fiyatı hakkında bir tahminde bulundu. ARK Investment’ın kurucusu ve CEO’su Cathie Wood‘un daha önceki tahminlerinde Bitcoin’in 2026 yılına kadar 500.000 dolara ulaşacacağı belirtmişti. Şimdi ise şirket analisti Yassine Elmadjra’ya göre, lider kripto para biriminin 2030 yılına kadar 1 milyon doları geçebileceği öngörülüyor. Elmadjra Bitcoin fiyat tahmini konusunda şunları söyledi:

“Bitcoin’in piyasa değeri hala küresel varlıkların küçük bir yüzdesi, ancak daha fazla ülkenin bunu yasal para birimi olarak kabul ettikçe büyümesi bekleniyor.”

Bitcoin
Bitcoin

Bitcoin, Kasım ayındaki Taproot güncellemesi ve sürekli genişleyen Lightning Network gibi teknolojik gelişmeler sayesinde ölçeklenebilir.

Araştırmaya göre, Bitcoin’in kümülatif transfer hacmi bir önceki yıla göre yüzde 463 arttı ve yıllık ticaret hacmi Visa’nın yıllık ödeme hacmini gölgede bıraktı. Ayrıca kurumsal Bitcoin mülkiyetinin artacağı tahmin ediliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.