Bitcoin HaberleriHaberler

Balinalar 1.6 Milyar Dolarlık USDT Transferi Gerçekleştirdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının amiral gemisi Bitcoin, 57.000 doların üstündeki seyrini sürdürürken balinalar ve Bitfinex borsası tarafından yaklaşık 1.6 milyar USDT transferi gerçekleştirildi. Blockchain ekranı Whale Alert verilerine göre 24 saat içerisinde 1,6 milyar dolarlık USDT transferi gerçekleştirildi.

Balinalardan  Milyar dolarlık USDT Transferi

Whale Alert tarafından edinilen verilere göre son 24 saat içinde yaklaşık 1,6 milyar dolar USDT transferi işlemini içeren hareketleri Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı.  Whale Alert, balinaların ve Tether hazinesinin işlem yaptığını saptadı. Bu işlemler 249.999.999, 667.816.661 ve 666.820.516 USDT olarak üç aşamada gerçekleştirildi.

Birinci ve üçüncü işlemler aynı Tron-USDT adresine yapılırken, ETH tabanlı 250 milyon USDT Tether hazinesinden Binfinex’e aktarıldı. Tether ve Bitfinex aynı yönetim ekibini paylaşıyor. Bu nedenle Bitfinex, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri alım satımı için daha oldukça likiditeye gereksinim duyduğunda çoğu zaman Tether’dan USDT alımı gerçekleştirir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.