Haberler

Coinbase CEO’su regülatörlere seslendi: Kripto teknolojisi gidiyor, ABD bunu kaldıramaz!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD merkezli en büyük kripto para borsası konumunda bulunan Coinbase’in ünlü CEO’su Brian Armstrong, ABD yetkilileri ve kurumları bir kez daha tavsiye niteliğinde uyardı. Kripto para odaklı şirketlerin ve onların yeteneklerinin ABD’den kaçmaya başladığını bildiren Armstrong, Twitter’da yaptığı bir paylaşımda regülasyon kurumlarının ismini vermedi ancak kripto para teknolojisinin ABD’den kaçmasının, ülkenin kaldırabileceği bir yük olmadığını ifade etti.

“ABD BUNU KALDIRAMAZ”

Abd Bunu Kaldiramaz

Armstrong Amerikalı yetkililere seslendiği uyarılarında Çin’in liderliğini ele aldığı 5G teknolojisini ve yine Çin ile Tayvan’ın ele aldığı yarı iletken çip sektörü öncülüğünü örnek gösterdi. Bu sektörlerin denizaşırı ülkelerde üretildiğini hatırlatan Armstrong, “ABD kripto paraların da denizaşırı ülkelere kaçmasını kaldıramaz. Güç kullanarak regülasyon getirmek zorlamadır ve bunun korkunç etkileri olur.” dedi.

Bazı kripto para yeteneklerinin ve girişimlerinin çoktan denizaşırı ülkelere gittiğini belirten CEO, “Coinbase küresel bir şirket ancak biz burada, ABD’de bulunuyoruz ve kriptonun burada herkes için başarılı olmasını sağlamak adına savaşacağız. Amerika ve özgür dünya için bu çok önemli” sözlerini dile getirdi.

ARMSTRONG DÜZENLEYİCİLERİ UYARMIŞTI

Bilindiği üzere Coinbase’in ünlü CEO’su Brian Armstrong hem yakın zaman önce hem de uzak zamanlar önce birçok düzenleyici kurumu hedef almış ve eleştirilerde bulunmuştu. CEO bu eleştirileriyle birlikte regülatörlere, inovasyonunun önünü açmaları konusunda çağrılar yapmıştı. Brian Armstrong ayrıca SEC’yi de bir dönem kendisine randevu vermediği için suçlamıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.