Altcoin HaberleriHaberler

Vitalik Haberi Ethereum’u Hareketlendirdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider altcoin Ethereum, istikrarlı bir şekilde yükselirken son yaşadığı  fiyat hareketinde ise Vitalik Buterin’in etkisi görünüyor. Buterin, Time Magazin tarafından yapılan 2021 yılının en etkili 100 kişi sıralamasında en yenilikçilerden biri olarak gösterilmesiyle ETH yükselişi hız kazandı.

Ethereum (ETH), 3.600 dolar seviyelerine kadar yükselerek,  kripto para piyasasının en iyi kazandıran kripto para birimleri arasında gösteriliyor.

Ethereum En Çok Artan Altcoinler Arasında

kripto para piyasasının ikinci büyük kripto parası ETH, önceki günden bu yana günde %6’dan fazla yükselerek, son olarak 7 Eylül’de görülen 3.600 dolar fiyat seviyelerine gelerek harika bir performans gösterdi. Bununla birlikte Ethereum, 12 Mayıs’ta kaydettiği tüm zamanların en yüksek fiyat seviyesi (ATH) olan 4.300 dolardan hala %16 uzakta.

Ethereum, değeri bakımından ilk on sırada yer edinen kripto para birimleri içinde en oldukca değer artışı yaşayan kripto paralardan biri oldu. Ethereum’u sırasıyla Cardano (ADA) %3,8 ve Binance Coin (BNB) %1 takip ediyor. Lider Bitcoin ise ortalama %2’lik bir fiyat artışı ile 48.000 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Ethereum Kurucusu Time Magazin’de

Time Magazin’in 2021’in en etkili 100 kişi sıralamasında en yenilikçi kişilerden biri gösterilmesiyle ETH fiyatı ivme kazanmıştır.

Time’ın senelik sıralamasında başta Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk olmak üzere birçok  sanatçı ve müzisyen yer alıyor.  Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’in Ethereum ekosistemi üstündeki etkisine atıfta bulunan Reddit’in kurucu ortağı Alexis Ohanian, 27 yaşındaki Rus-Kanadalı programcıya övgüler yağdırdı:

“Hiç kimse Ethereum’un bu kullanım alanlarını ortaya koyamazdı. Ancak bu iş bir kişiden çıktı. Buradan yeni bir dünya açıldı ve blockchain teknoljisinin yeni kullanım alanlarının imakanlarını sundu.”

Ethereum’un son yaşadığı artışta etkili olan bir başka neden de geçen ay gerçekleşen Londra Hard Forkunun ardından gelen fazlaca ETH yakımı geliyor.

UYARI: Bu yazıda yer edinen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye haiz olmasından dolayı risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

UYARI: Yazımızda yer verilen bilgiler tamamen bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Kripto para yatırımcıları, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olduğunun bilincinde olmalı ve yatırımlarını araştırmaları doğrultusunda yapmalıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.