Altcoin Haberleri

Binance duyurusu ile şahlanan ETHW için kritik analist yorumu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ethereum (ETH) ağında 15 Eylül’de Merge güncellemesi gerçekleşti ve böylece ETH ağında madencilere ihtiyaç kalmadı. Bu nedenle madencilerin çok büyük bir kısmının ilk adresi ETH PoW (ETHW) adresi oldu. Gelen akınla birlikte geçtiğimiz günlerde dikkat çeken yükselişler yakalayan ETHW, işlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’ın duyurusundan sonra dikkatleri çekti. Binance, kullanıcıların 29 Ekim’e kadar ETHW için ayrılmış olan madencilik havuzuna ücretsiz şekilde katılabileceklerini duyurdu. Binance’ın yapmış olduğu duyurunun ardından ETHW fiyatında yükselişler kaydedildi.

ETHW YÜKSELİŞ EĞİLİMİNDE

Ethw Yukselis Egiliminde

ETHW fiyatı geride bıraktığımız hafta genelinde yükseliş eğiliminde hareket etti. Binance duyurusunun da katkısının olduğu bu yükseliş trendinde ETHW 29 Eylül’de günlük bazda %12 oranda değer artışı yaşayarak dikkat çekti. Hafta sonunda hafif bir geri çekilme yaşayan ETHW, 11,70 dolar seviyesinde denge buldu. Bir önceki hafta Merge sonrası etki ile 13,3 dolara kadar yükselen ETHW’nin, haftalık ve günlük bazlardaki yükselişlerine rağmen bir miktar düzeltme yaşadığı görülüyor.

ETHW FİYATINDA DİRENÇ VE DESTEKLER

Analistler, ETHW fiyatı 11,7 dolar seviyelerinde dengede iken 13,94 dolar seviyesinin güçlü direnç olarak öne çıktığını ve aşağı yönde mevcut fiyat üzerinden 8,79 dolar seviyesinin de güçlü direnç olarak öne çıktığını ifade ediyor. Ancak analistler, buna ek olarak RSI göstergesinin düşüş eğiliminde devam ettiğine de dikkat çekiyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.