HaberlerAltcoin Haberleri

TonUP $UP Token CoinTR’de Listeleniyor!

Türkiye'deki Dijital Geleceğin Kalesi olma iddiasıyla yola çıkan uluslararası dijital varlık borsası CoinTR, 12 Mart günü TonUP'un $UP Token'ını platformunda gözler önüne serdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Türkiye’deki Dijital Geleceğin Kalesi olma iddiasıyla yola çıkan uluslararası dijital varlık borsası CoinTR, 12 Mart günü TonUP’un $UP Token’ını platformunda gözler önüne serdi.

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsası CoinTR, 12 Mart’ta $UP Token’ın TonUP tarafından listelendiğini müjdeledi. Bu özel listeleme, TonUP ve TON topluluğu için önemli bir dönüm noktası olup, küresel topluluk üyelerine ve yatırımcılara yeni kapılar aralıyor. CoinTR’deki bu listeleme, $UP Token’ın TonUP tarafından sunulan likiditesini artırırken, daha geniş yatırımcı tabanına ulaşmasını sağlayacak bir adım olarak öne çıkıyor.

Image 19

TonUP- $UP Token, 800 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip seçkin bir Launchpad topluluğunu barındıran bir platformdur.

TonUp- $UP Token CoinTR, Türkiye pazarına meraklı olan ve Türk topluluklarının kıymetini kavrayan bir platformda, 12 Mart tarihinde listelenmeye başladı. TonUp, TON Blockchain üzerinde faaliyet gösteren ve aylık yaklaşık 800 milyon aktif kullanıcıyla potansiyel dolu projeleri belirlemeye ve geliştirmeye, topluluğa yeni kapılar aralamaya adamış seçkin bir Launchpad platformudur. Kuruluşundan beri TON Vakfı, TONCoin.Fund ve ForesightX tarafından desteklenen TonUp’un misyonu, TON Blockchain’deki önemli potansiyele sahip varlıklara destek olmak ve TON ekosisteminin büyümesine katkı sağlamaktır. CoinTR, bu listeleme ile TonUP’un $UP tokeninin Türkiye’deki ekosisteme adımını öncülük etti. TonUP ekibi, TON ekosistemi içindeki projeler ve yetkililer tarafından güven kazanmış, TON Vakfı ve TONcoin.fund gibi prestijli kaynaklardan finansman sağlamıştır. Önemli yatırımcılar arasında TONCoin Fund, Foresight X, MEXC Ventures, Waterdrip Capital, BitFund DAO, Antalpha ve çeşitli melek yatırımcılar bulunuyor.

CoinTR TonUP $UP Token Listeleme Ayrıntıları

“CoinTR ve TonUP, TONUP’un listelenmesini hacim etkinliğiyle kutluyor.

12 Mart 2024’te, saat 10.00’da (TSİ) yatırım işlemlerinin kapıları aralandı. O gün, saat 11.00’de (TSİ), işlemler hız kazandı ve saat 12.00’da (TSİ) çekme imkanı ortaya çıktı.

CoinTR ve TonUP, $UP listelemesini kutlamak amacıyla şu anda yoğun bir hacim etkinliği düzenliyor ve kripto para yatırımcılarına toplamda $7,000 değerinde ödül havuzunu sunuyor! 19 Mart saat 11.00’e kadar devam edecek bu heyecan verici etkinlik, işlem yapma, tutma ve çeşitli ödüller kazanma imkanı sağlıyor. Bu benzersiz fırsatı kaçırmayın!

Etkinlikte Öne Çıkanlar

TONUP Hold Et ve İşlem Yap, $5.000’lık TONUP Paylaşın!

Etkinlik süresi içerisinde, toplam değeri $100 veya daha yüksek olan TONUP/USDT işlemlerini gerçekleştiren ve en az $100 değerinde TONUP (günlük rastgele anlık görüntü alınacak) tutan kullanıcılar, $5000’lık TONUP airdrop ödülünü almak için seçilmeye hak kazanacaktır. Ödüller, tutulan $UP token miktarı arttıkça artacaktır!

İşlem Ödülü, $2.000’lık TONUP Paylaşın!

CoinTR platformunda her gün yüksek bir işlem hacmi olan TONUP/USDT çiftinde 300 USDT’yi aşan 40 şanslı kullanıcı belirlenecek. Her bir kazanan, değeri $50 olan TONUP token’ı kazanacak!

Yatırma: 12 Mart 10.00 (TSİ)

İşlem: 12 Mart 11.00 (TSİ)

Çekme: 12 Mart 12.00 (TSİ)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.