Tüm HaberlerBorsa Haberleri

Binance US’de Şaşırttan Bitcoin (BTC) Fiyatı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin (BTC), Binance US’de gece saatlerinde 27 bin 500 doların biraz üzerinde işlem gördü ve yüzde 8,5 daha ucuzdu.

Depeg olarak bilinen değer stabilitesi kaybı durumu, BinanceUS borsasında ortaya çıktı. Bu depeg durumu genellikle stablecoin’lerde görülür ve sektördeki en önemli konulardan biridir. Birkaç saat önce BinanceUS’de BTC, 27 bin 500 doların biraz üzerinde işlem görmekteydi. Ancak diğer borsalarda anlık olarak 30 bin 100 dolar fiyatında seyreden BTC, Binance’in US kolunda yaklaşık yüzde 8,5 daha ucuzdu. Bu durum arbitraj fırsatı arayan kripto yatırımcılarının BinanceUS’e akın etmesine neden oldu. Ancak borsaya dışarıdan USD girişi yapılamaması ve BTC alım-satım işlemlerinde yaşanan problemler mevcuttu.

Ekran Resmi 2023 07 10 09.09.40

Yüzde 8,5’luk Bir İndirim

Son zamanlarda BinanceUS’un düzenleyici gerginliklerle ilgili sorunlar yaratmasının ardından, bu kez BTC fiyatındaki depeg sorunu ortaya çıktı. Binance US’deki BTC, diğer borsalardaki BTC’ye göre %8,5 daha düşük bir fiyatta işlem gördü.

Qma7Jve1B9Gchsebp7Uyoavppvdm6Rmbfnsg5Whkp6J97J
Binance Us’de Şaşırttan Bitcoin (Btc) Fiyatı! 4

Bu büyük fark nedeniyle sosyal medya platformlarında birçok tartışma başladı. Depeg sorunuyla ilgili birçok fenomen ve yetkili açıklama yaparken, küresel BTC fiyatındaki düşüş ekstra bir gerilim yarattı. Kripto para lideri 9 Temmuz’da ortalama olarak 30.400 dolarla işlem görürken, gece saatlerinde US kolundaki bu değer kaymasıyla 29.950 dolara kadar geriledi ve önemli bir eşiğin altına indi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.