HaberlerTüm Haberler

Binance’ten Kullanıcılara Cüzdan Adresi Uyarısı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası Binance, cüzdan altyapısındaki son güncellemeler nedeniyle bazı adresleri devre dışı bırakacağını duyurdu. Bu güncellemeden etkilenen kullanıcılar, yeni bir cüzdan adresi almak zorunda kalacak.

Bina
Binance'ten Kullanıcılara Cüzdan Adresi Uyarısı! 3

Binance’ten Yeni Güncelleme: Cüzdan Adresleri Yenileniyor!

Güncelleme, Bitcoin ve XRP gibi 40 farklı kripto para birimini etkileyecek. Binance, cüzdan altyapısını bir kez daha yükseltmeye hazırlanıyor ve kullanıcıları yaklaşan adres geçişine karşı uyarıyor. Güncelleme, Bitcoin Cash, XRP, Solana, Monero, Litecoin, Dogecoin, Cardano, Polkadot gibi birçok kripto para biriminin cüzdan adreslerini güncelleyecek.

Binance, “memo”ları da devre dışı bırakarak cüzdan adreslerine ek bir düzenleme getirecek. Çoğu merkezi borsa gibi Binance’da da yatırımcılara tek bir cüzdan adresi atanır. “Memo”lar ise cüzdan adresini belirlemek için kullanılan bir özelliktir. Güncellemeden etkilenen kullanıcılara bildirimler gönderileceği borsa tarafından açıklandı. Bildirimleri alan tüm hesap sahiplerinin yeni bir adres alması gerektiği belirtildi.

Resmi bildirim almayan kullanıcıların ise mevcut adreslerini kullanabileceği ifade edildi. Eski cüzdan adreslerinin süresi, yeni bir adres alındıktan sonra dolacak. Ancak açıklamaya göre, süresi dolan adrese yapılan fonlar kaybolmayacak. Kullanıcılar işlem geçmişi sayfasından fonlarını aktarabilecek. Binance, en son Nisan 2023’te ETH, BNB ve bazı eski kripto varlıklara ilişkin cüzdan adreslerini devre dışı bırakarak cüzdan güncellemesi yapmıştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.