Bitcoin Haberleri

Bitcoin güne pozitif başladı, altcoinler yükselişlere ortak oldu! Yeni ralli gelir mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında çift yönlü fiyat hareketleri görülmeye devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) öncülüğünde görülen fiyat hareketlerinde volatilite ön plana çıkıyor olsa da pozitif seyrin devam ettiği görülüyor. Ekim ayında başlayan yukarı yönlü hareketlerini genel olarak koruyan Bitcoin, yeni güne de pozitif giriş yaptı. Bir süredir 20 bin doların üzerini test eden Bitcoin, 6 Ekim Perşembe günü de 20 bin dolar seviyesinin üzerindeki seyrini korudu ve bu fiyat hareketliliği, kripto paralar genelinde yukarı yönlü hareketleri tetikledi.

BITCOIN FİYATINDA SON DURUM

Bitcoin Fiyatinda Son Durum

Piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi Bitcoin, bir önceki gün 20 bin 353 dolar seviyesine kadar yükseldi ve gün içinde gelen %0,90 oranda değer kaybı ile günü 20 bin 157 dolar seviyesinde tamamladı. Uzmanlar, Bitcoin’in 20 bin dolar üzerinde günlük kapanış yapmasının ilerleyen günlerdeki olası yükselişleri için kritik olduğunu belirtirken, Bitcoin yeni güne de 20 bin dolar üzerinde giriş yaptı. Gelen pozitif yönlü hareketler ile Bitcoin, 6 Ekim Perşembe gününde 20 bin 436 dolar seviyesine kadar ulaştı ve yazım sırasında 20 bin 242 dolar seviyesinde işlem görüyor.

ETHEREUM FİYATINDA SON DURUM

Bitcoin’in pozitif seyirde başladığı günde altcoinler genelinde de yukarı yönlü fiyat hareketleri öne çıkıyor. Eylül ayında gerçekleştirilen Merge güncellemesinden sonra düşüş eğilimine giren Ethereum (ETH), Ekim ayında başlattığı toparlanmalar ile 6 Ekim Perşembe gününe 1.352 dolar seviyesinde giriş yaptı ve gün içinde en yüksek 1.383 dolar seviyesini test etti. Yazım sırasında Ethereum 1.365 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.