HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Bitcoin SV’de (BSV) %30’luk Sert Düşüş!

Bitcoin SV (BSV), Bitcoin'in (BTC) hardfork'larından biri olarak ortaya çıkmıştı ve kısa bir sürede değerinde yaklaşık %30'luk bir düşüş yaşayarak yatırımcılara endişe verici sinyaller gönderdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin SV (BSV), Bitcoin’in (BTC) hardfork’larından biri olarak ortaya çıkmıştı ve kısa bir sürede değerinde yaklaşık %30’luk bir düşüş yaşayarak yatırımcılara endişe verici sinyaller gönderdi.

Bitcoin’in (BTC) hardfork’ları arasında var olan Bitcoin SV (BSV) aniden yüzde 30’a yakın bir düşüş yaşayarak alarma geçti. BTC’nin geri çekilmesiyle başa çıkamayan bu popüler kripto para birimi, sadece kendisi için değil diğer hardfork’lar için de risk oluşturdu. BTC’nin 14 Mart’ta tarihi zirveye ulaşmasına rağmen yükselme yeteneği gösteremeyen Bitcoin SV, son düşüşle birlikte büyük bir darbe aldı. Ayrıca, CoinMarketCap’in verilerine göre, günün en çok değer kaybeden kripto para birimi BSV olarak kaydedildi.

Bitcoin’deki (BTC) Düşüş Bitcoin SV’ye Olumsuz Yansıdı!

14 Mart tarihinde 73.800 dolara kadar yükselen BTC, görülmemiş bir zirveye ulaştı. Ancak, ardından gelen satış baskısı, alıcıları çaresiz bıraktı. Dün akşamdan beri düşüş eğiliminde olan kripto para birimlerinin öncüsü, hızla 65.600 dolara kadar gerileyerek yüzde 11,09 oranında bir düşüş yaşadı. Bu olay, özellikle BTC hardfork’larını olumsuz etkiledi. Hardfork’lar arasında en büyük düşüşü yaşayan isim ise yüzde 27,57’lik bir düşüşle BSV oldu.

Image 16
Bitcoin Sv'de (Bsv) %30'Luk Sert Düşüş! 3

BSV’deki fiyat değişimleri incelendiğinde, BTC’de bir düzeltme yaşanması, hardfork’ların başını ağrıtıyor gibi görünüyor. Ancak tam tersi durumda, hardfork’lar oldukça olumlu bir tablo çiziyor. Spot BTC ETF’lerinin onay sürecinde, hardfork’lar en çok dikkat çeken gelişmeler arasında yer almıştı.

Güncel durumu değerlendirdiğimizde olumsuz senaryo daha belirgin görünüyor. BTC’nin 60.000 dolar seviyesine doğru geri çekilmesi durumunda hardfork’lar sırasında büyük satışlar yaşanma ihtimali oldukça yüksek. BTC’nin oldukça değişken bir süreçten geçtiğini göz önünde bulundurursak, özellikle hardfork’larına dikkat edilmesi gerekmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.