Analiz

Bitcoin ve Ethereum Fiyat Analizi: Kritik Destek ve Direnç Noktaları Neler?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarının öncü kripto para birimi Bitcoin, 1 Ağustos 2021 tarihindeki en yüksek seviyesi olan 42.599 doların üstünde kapanış gerçekleştirmiş oldu. Bu kapanış ile Bitcoin’deki düşüş evresi duraksadı. En büyük altcoin Ethereum, 3.011 dolarlık destek bölgesinde tutunarak kayıpların büyümesine engel oldu.

Bitcoin (BTC) Fiyat Analizi

Kripto para piyasasının amiral gemisi, son 24 saatlik zaman diliminde 40.000 dolar bandına gerileyerek önemli bir düşüş sekansı kaydetti. Ancak bu bölgede tepki alan BTC fiyatı, 44.705 dolarlık direnç seviyesine ilerlemek için tırmanıyor. Bu bariyerin aşılması durumunda yükseliş trendi ivme kazanacaktır. ilk eleştiri direnç noktasının geçilmesi ile fiyat 46.833 doları zorlayabilir. 46.000 dolarlık alanın üstesinden gelmek için büyük bir momentum gerekse de buranın aşılması durumunda BTC, psikolojil düzey 50.000 dolara uzanabilir.

Bitcoin (Btc) Fiyat Analizi
Bitcoin (Btc) Fiyat Analizi

Öte taraftan 42.206 doların üstünde günlük kapanış gerçekleşmezse düşüş eğilimi güç kazanacaktır. Bu durumda piyasa katılımcıları 38.207 dolar ila 42.206 dolar içinde bir fiyat bölgesine hazırlanmalıdır. 38.207 dolae bölgesinde bir kırılma yükseliş tezini geçersız kılmakla birlikte düşüşün derinleşmesine yol açacaktır.

Ethereum (ETH) Fiyat Analizi

En büyük altcoin Ethereum (ETH), 3.338 dolar seviyelerinde 2.900 dolar bandına kadar geriledi. ETH fiyatı 3.000 dolarlık bariyerin sınırındaki seyrini sürdürürken son aşama eleştiri bir sekanstan geçiyor. Ethereum yükselme çabasında bulunsada bu alanda konsolidasyon süreci beklenebilir. Özetlemek gerekirse kısa vadeli bir satın alma baskısında yükselişin doğrulanması için 3.223 dolarlık engelin aşılması gerekiyor.

Ethereum (Eth) Fiyat Analizi
Ethereum (Eth) Fiyat Analizi

ETH yükseliş eğilimini onaylamayı başarırsa rota 4.000 dolara kadar uzayabilir. Öte taraftan ihtimaller içinde bir satış baskısında ETH 2.884 dolarlık fiyat bandına gerileyebilir. Bu bariyerin altında keskin bir kapanış, aşağı yönlü trendi onaylayacaktır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.