Haberler

Meta ve Oasis Labs, Yeni Yapay Zeka Çalışmaları için Ortaklık Kurdu!

Blockchain ve kripto para piyasaları hızla genişlemeye devam ettikçe her gün yeni ortaklıklar görmeye devam ediyoruz.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Meta ve Oasis Labs, yeni yapay zeka çalışmaları için ortaklık kurdu. Blockchain ve kripto para piyasaları hızla genişlemeye devam ettikçe her gün yeni ortaklıklar görmeye devam ediyoruz. Son olarak, Blockchain ve Web3 uygulamaları için bulut hizmetleri sağlayıcısı Oasis Labs, Yapay Zeka araştırması için Meta ile bir anlaşmaya vardığını açıkladı.

Meta ve Oasis Labs, Yeni Yapay Zeka Çözümleri Geliştirmek İçin Anlaştı

Meta yeni bir isme sahip olmasına, metaverse vizyonunu dile getirmesine ve milyarlarca dolarlık zarara uğramasına rağmen hala bu alanda aktif olarak çalışmasına rağmen, uzmanlık alanlarını başka alanlarda da genişletiyor. Son olarak, Oasis Labs ile sözleşmesi bulunan Meta, her yerde insanların yaşamlarını iyileştirmeyi ve bir bütün olarak topluma fayda sağlamayı amaçlayan bir AI (Yapay Zeka) modeli için yasal bir çerçeve oluşturacak.

Oasis Labs işbirliği hakkında tweet attı ve Eşitlik ve Sivil Haklar ekiplerinin Meta’nın Instagram kullanıcıları için Sorumlu Yapay Zekasını platform dışı bir ankette inceleyeceklerini söyledi.  Bu anlaşmada, Meta’nın teknolojik ortağı olan Oasis Labs, verileri korumak için Güvenli Çok Taraflı Bilgi İşlem (SMPC) kullanan bir platform geliştirecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.