Kripto RehberEditörden Seçmeler

ONG Coin ve ONT Coin Nedir? ONG Coin Nereden ve Nasıl Alınır?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son ayların en popüler konusu Metaverse ve Web 3.0 kavramları tüm dünyada sıkça konuşuluyor. Bu alanlarda ihtiyaç duyulacak dijital kimliklerin değeri ve korunması daha da anlamlı hale geldi. Ontology projesi, bu konudaki çözümleri ile yatırımcılara önemli fırsatlar sunduğunu belirtiyor. ONG coin hakkında merak konusu olan birçok konuyu bu makalemizde bahsettik.

Kurucusu ve kuruluş yılı: Jun Li / 2018
Blok zinciri: Kendine ait blok zinciri mevcut
Toplam arzı: 1 milyar adet
Dolaşımdaki arzı: 0 ONG
Piyasa değeri:  184.38 Milyon dolar
En düşük fiyat: 0.03934 dolar
En yüksek fiyat:11,18 dolar
Projenin amacı: İnternetin yeni döneminde kullanıcılara dijital kimlik çözümleri sağlamak.
Kullanım alanları: Web 3.0 ve Metaverse

Ontology Network Nedir?

Ong Coin Ve Ont Coin Nedir? Ong Coin Nereden Ve Nasıl Alınır?

Ontology, dijital kimlik ve veriler konusunda uzmanlaşmış, yüksek performanslı, açık kaynaklı bir blok zinciri projesidir. Ontology’nin altyapısı, kendi blok zinciri ile sağlam zincirler arası işbirliğini ve layer 2 ölçeklenebilirliğini destekler ve işletmelere ihtiyaçlarına uygun bir blok zinciri oluşturma esnekliği sağlar.

Hızı, güvenliği ve güveni artırmak için merkezi olmayan kimlik ve veri paylaşım protokolleri paketiyle Ontology, ekosistem çapında bir mobil dijital kimlik uygulaması ve DID olan ONT ID’yi ve merkezi olmayan bir veri alışverişi ve işbirliği çerçevesi olan DDXF’yi içerir. Kullanıcı verilerinin korunmasında merkezi sistemlerin güvensizliğine getirdiği çözümlerle piyasada ses getiren bir proje haline geldi.

Ontology, yardımcı program token olarak hem ONT hem de ONG ile ikili bir token modelini ele alır. Ontoloji, gas fiyatı üzerindeki doğal “varlık” değerindeki dalgalanma riskini azaltmak için ONT ve ONG arasında ayrım yapar.

Ont Coin Ontology Nedir Ont Coin Ontology Yorumlari Ontology Teknik Analiz Ontology Duser Mi Yukselir Mi Alinir Mi Ont Coin Ontology Coin Yorum Ve Grafigi H221615 7Fb01

ONG Coin ve ONT Coin Nedir?

Ontology Network dünyasında iki farklı token vardır. ONG’ye sahip olan yatırımcılar, ağdaki değişiklikler gibi konularda yönetim hakları ve söz sahibi olurlar. ONG, zincir içi uygulamalar için bir değer sabitleme aracı olarak kullanılır ve zincir üstü işlemler için kullanılır. ONT ayrıca bir stake etme aracı olarak kullanılır ve düğümlerin süresi, staking maliyeti ve işletme maliyetleri girdi olarak sayılır.

Ontology gas ücretini, Ontology’nin ağını kullanmak için bir “otoyol” veya “gişe” olarak düşünebilirsiniz. Bu şekilde Ethereum’daki gas sistemine benzer. Bununla birlikte, Ethereum’da (ETH’de ödeme) yaptığınız gibi ana kripto para birimi ONT’de ödeme yapmak yerine, Ontology ağı, ayrı bir token (ONG) kullanarak ağ kullanımı (örneğin bir işlem yapmak) için ödeme yapmanıza izin verir.

Sistem, ONT hissesi veren yatırımcıları ödüllendirirken, ONT hissesi verenlere ONG token ödülü sunar. Bu, kimlik güvenliği gibi kullanımlar için Ontology platformunu kullanmasanız bile ONG’nin bir fırsat sunduğunu anlayabilirsiniz.

ONG’nin toplam 1 milyar token arzı varken, dolaşımdaki arzı 0’dır. Projenin piyasa değeri  184.38 Milyon dolardır.

ONG Coin Geleceği?

Web3 projelerindeki potansiyel etkinliği, Deep Learning (Derin Öğrenme) alanındaki kullanıcı dostu arayüzü, kendi blok zinciri, dünyasındaki iki farklı token ve ekibindeki iyi geliştiriciler ile Ontology’nin geleceğinin önemli bir konuma geleceği düşünülüyor.

Kurucusu Jun Li, yaptığı röportajda, İnternetin evriminin bir sonraki aşamasına veya blok zinciri alanında adlandırıldığı üzere Web 3.0’a geçerken, dijital kimlik çözümleri yeni ve büyüleyici şekillerde gelişiyor. Bunun gerçekleştiği yerin bir örneği, sanal dünyaların ve gerçek dünyanın sanal gerçeklik, yapay zeka ve internet aracılığıyla çarpıştığı alan olan metaverse alanındadır. Metaverse kavramı geliştikçe, insanlar değişmeyen bir dijital kimliği korurken farklı sanal dünyalar arasında sorunsuz bir şekilde hareket sağlayabilecekler. Bunu yapmak için, şifreleri hatırlamak zorunda kalmadan aynı güvenli, özel kimlikle birden fazla platformda oturum açmalarını sağlayan merkezi olmayan kimlik çözümleri gerekli olacaktır. ONT ID gibi çözümler, kullanıcıların bunu yapmasına izin verecek teknolojik altyapıyı sağlayacak” açıklamalarına yer verdi.

ONG Coin Nereden ve Nasıl Alınır?

USDT, BTC, ETH ve EUR gibi işlem çiftleriyle Binance, Bithumb, Gate.io, MEXC, Bitmax, Upbit, Probit gibi merkezi borsalardan alım satım gerçekleştirilebiliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.