Editörden SeçmelerBitcoin HaberleriHaberler

CNBC Anketi: Bitcoin 2021 Yılı Sonunda 30 Bin Doların Altına Düşebilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

CNBC, Bitcoin fiyatına ilişkin yatırımcıları anlama adına bir dizi portföy yöneticisiyle birlikte bir anket gerçekleştirdi.

Bitcoin, tarihi fiyat dalgalanmalarıyla büyük düşüşler yaşadığı 2021’in ikinci yarısında, yatırımcılarının yaptığı geleneksel yöntem ve belirteçler kullanamaya çalışsalar da bu konuda başarısız olmuşa benziyorlar.

CNBC bir süre önce, Finansal Teknoloji topluluğunun Bitcoin’e olan yaklaşımı anlamak için bir grup portföy yöneticisi ve hisse senedi stratejisti üzerinden bir abket gerçekleştirdi. Ankette, katılımcılalra “Bitcoin 2021 yılının sonunda nerede olacak?” sorusu soruldu.

Ankete katılanların yüzde 40’ı Bitcoin’in (BTC) Yıl sonunda kadar 30.000 Doların altında sabit kalacağını söyledi.

 

Cnbc Bitcoin Anketi
Cnbc Bitcoin Anketi

Kalan diğer katılımcılar ise; yüzde 25’i Bitcoin fiyatınnın hızla yükseleceğini ve 45.000 Dolar’a çıkacağını tahmin ederken, Kalan diğer yüzde 25’i, Bitcoin’in (BTC) 55.000 Dolar olacağını destekledi. Geriye kalan yüzde 10’luk azınlık ise Bitcoin’in Nisan ayında ulaştığı tüm zamanların en yüksek fiyatı; 60,000-65,000 Dolar aralığına geleceği cevabını verdi.

Bazı uzmanlar, kripto para birimlerinin değerleri yalnızca kullanım oranıyla eşitlenebileceğini iddia ediyor. Fakat Bitcoin yapılan birçok yaptırım ve yasağa rağmen gerçek bir değer deposu olarak yerini korumuşa benziyor. Tabi Piyasadaki olumsuz haberlerden etkilenen panik yatırımcılar için finansal bir çıkmaza dönüşüyor. Bitcoin (BTC) ve diğer kripto para birimleri ile ilgili farklı görüşler göz önüne alındığında, benzersiz kullanım sunan Bitcoin kullanımı dünya genelinde istikrarlı bir  şekilde artmaya devam ediyor.

Yapılan bu anketin sonuçları CNBC’den alınmış olup kripto paralar piyasasında sadece küçük bir kısmın verdiği cevaplardan oluştuğu için, kuyuculara ve yatırımcılara düşüş veya yükselişle ilgili tavsiye vermediğini belirtmek isteriz.

Bitcoin’in son yaşadığı büyük düşüşle uzun zaman sonra 29.000 dolar seviyesini gördü. Bu durum da yatırımcılarda bir güven sorunu oluşturdu. Yaşanan bu düşüşle bazı uzaman yatırımcılar boğa sezonunun yaklaştığı sinyallerini vermekten geri durmadılar. Bitcoin‘in (BTC) 32.000 dolar’a geri dönmesinden bu yana, tecrübeli Kripto para yatırımcıları Bitcoin’in eski ihtişamlı günlerine geri dönmesini bekliyor.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.