Editörden SeçmelerKripto Rehber

Üçlü Dip Formasyonu Nedir? Üçlü Tepe Formasyonu Nedir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Üçlü Dip Formasyonu Nedir?

Üçlü dip formasyon çoğunlukla düşüş trendinin sonunda meydana gelir ve trendin tersine döndüğüne sinyal verir. Bu desen çift dibi anımsatır. Çift dipli modelden farkı ek bir dip yapısının var olmasıdır. Bu örüntü meydana gelirken aynı anda düşüşte hacimde azalma yaşanır ve artışta hacim yükselir. Aktif oluşum, üçlü dip oluştuktan hemen sonra bir direnç kırılması meydana gelirse tamamlanır. Bu kırılmanın önemli olduğunu ve bir boğa tuzağı olmadığı vurgulanmalıdır.

%25C3%25Bc%25C3%25A7L%25C3%25Bctepe2

Üçlü Tepe Formasyonu Nedir?

Üçlü bir üst formasyon genellikle bir yükseliş trendinin sonunda oluşur ve bir trendin tersine döndüğünün sinyalini verir. Bu form çift tepeye benzer. Çift tepeli yapıdan farkı ek bir üst yapının yer almasıdır. Bu patern meydana gelirken aynı zamanda yükselişte hacimde azalma yaşanır ve düşüşte hacim artar. Üçlü tepe oluşumundan sonra bir destek kırılması olursa formasyon aktif olacaktır. Unutulmamalıdır ki bu bozulma bir tuzak değildir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.