Altcoin HaberleriHaberler

Kripto Kahininin Bu Altcoinlerden Beklentisi Büyük

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Yaptığı tutarlı tahminleri ile tanınan kripto para analisti ve trader Michaël van de Poppe, Eylül ayında iyi performans gösterme potansiyeline sahip olduğunu düşündüğü beş altcoini takip edenleri ile paylaştı.

Michael Van de Poppe Bu 5 Altcoin’de İnanılmaz Artış Bekliyor

popüler analist Van de Poppe, YouTube üstünden videolar yayınlayarak tahminlerini takip edenleri ile paylaştı.  Yayınladığı son YouTube videosunda Polkadot (DOT), Tezos (XTZ), Cosmos (ATOM), Synthetix (SNX) ve Chainlink‘ı (LINK) işaret etti.

İlk incelemesinde birlikte çalışabilir blok zinciri Polkadot’u (DOT) ele alan ünlü analist, DOT’un kritik olan direnç seviyesini ortadan kaldırması durumunda güçlü bir ralliye başlayabilme potansiyelinin olduğunu belirti.

“DOT 29 doları kırdığında, süratli bir yükselişe başlamış olacak. USDT (Tether) grafiğine baktığımızda, 29 dolarlık bu direnç, aynı LUNA (Terra) benzer halde bu seviyeyi kıran ve aşmaya süregelen Solana (SOL) ile oldukça benzerlik gösteriyor. Portföyüme DOT eklemesi yapmak için beklediğim iki mühim düzey var. Bunlardan biri 21 dolar civarında, diğeri ise 18 dolar civarında içeriyor.

Analistin videsonun devamında sıralamasında ikinci sırada Cosmos’a (ATOM) yer verdi. Van de Poppe’ye göre Cosmos, kritik desteği 16 dolarda tutmayı başarırsa, yükseliş trendini tekrardan başlatabilir.

ATOM/USDT paritesine baktığımızda, izlememiz gereksinim duyulan birkaç mühim düzey olduğu açık. ATOM için mühim olan seviyelerden biri 16 dolar seviyesi olarak görülüyor. ATOM tekrardan 16 doları kontrol edebilir ve bu seviyenin üstünde tutunabilirse bu mükemmel olur. İkinci tehlikeli seviye ise, 12 dolar civarında görülüyor. Fiyat yukarı yönlü bir ralli başlatmadan önce muhtemelen bu seviyeyi tekrardan kontrol edebilir”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Kripto Paralar ve Geleceği

Tezos (XTZ), Chainlink (LINK) ve Synthetix (SNX) Fiyatı Uçuşa Geçebilir

Analist Michael Van de Poppe akıllı sözleşmeler platformu Tezos‘u da yakından takip ediyor. XTZ/BTC grafiğini inceleyen analist, paritenin daha yüksek dipleri ortaya koyduğunu ve 0,00011 BTC’lik direncin kırılması durumunda fiyatın %70’in üstünde yükselerek 0,00019 BTC’ye (8,98 dolar) ulaşacağı yönünde tahminde bulunuyor.

“Tezos’da şu anda kritik seviye olarak, 0.0000087 BTC şu demek oluyor ki 4.11 dolar seviyesini göz önüne alabiliriz.”

Merkezi olmayan finans platformu Synthetix‘e ele aldığında ise Van de Poppe, SNX kilit bir seviyenin üstünde kalırsa Bitcoin karşısında (SNX/BTC) 2x’den fazla artış yaşayacağını belirtiyor.

“SNX için takip ettiğimiz dip düzey 0.00021 BTC ya da 9.91 dolar seviyesinde bulunuyor. Dolayısıyla SNXîn Bitcoin çiftinde neredeyse 2x’lik bir fiyat performansını hedefleyebilirsiniz.”

Ayrıca Van de Poppe, SNX/BTC için fiyat hedeflerini, ilk olarak 0,00036 BTC ve arkasından 0,00042 BTC olarak belirledi.

Usta analistin sıralamasında son sırasında ise merkezi olmayan oracle platformu Chainlink‘e (LINK) bulunuyor.Analiste göre, LINK/BTC paritesinde yeni tek tek yükseliş trendine başlamadan önce bir düzeltme daha yapabilir.

“Chainlink için ilk tehlikeli netice düzey 21 dolar civarında içeriyor. Bu seviyenin kırılması fiyatı, 0.00041 BTC (19.36 dolar) civarında kadar geri çeklebilir. Bu iki aralık, LINK’i uzun süre takip edeceğim yer.

Son olarak Van de Poppe, LINK/BTC çiftinin bir yükseliş trendi başlatarak 0,00041 BTC’ye kadar ulaşacağını ve  sonrasında düzeltme yapabileceğine inandığını da tahminlerine ekliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.