HaberlerAltcoin Haberleri

CoinGecko Verilerine Göre Bugün En Çok Aranan Altcoinler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Önde gelen kripto para veri platformu CoinGecko ‘ya göre bugün en çok aranan altcoinler, sırasıyla Wall Street Games, XCAD Network, Safemoon, ve Terra oldu.


Wall Street Games (WSG)

Blockchain tabanlı çevrimiçi oyun platform olan Wall Street Games, CoinGecko verilerine göre son 24 saatte %3.1 oranında düşüş gösterdi. WSG, Coingecko verilerine göre 0,000000073440 dolardan işlem görse de en çok aranan altcoinler arasında yer aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Uzman İsimlerden Bitcoin 2022 Fiyat Tahmini!


SafeMoon (SAFEMOON)

Elde edilen bilgilere göre  NFT, yardım projeleri ve kripto eğitim uygulamaları geliştirmeyi planlayan SafeMoon, CoinGecko’da en çok aranan altcoinler arasında yer aldı. SafeMoon, son 24 saatte %17.16  düşüşe geçerek 0,00000139 dolar seviyesinden işlem görüyor.

XCAD Network (XCAD)

XCAD ağı, geliştiricilere her içerik oluşturucunun izleyici paylaşımını ve içeriğini tokenize ederek bir teşvik ekonomisi oluşturmak için DeFi araçları sağlar. XCAD ağı, içerik oluşturucular için özel bir NFT pazarını da destekleyerek, tek tıklamayla NFT’nin nadir ve sınırlı sürümlerini oluşturmanıza olanak tanır. CoinGecko verilerine göre en çok aranan coinler arasında yer alan XCAD Network, son 24 saat içinde %5 oranında yükselerek 7.52 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Terra (LUNA)

En çok aranan altcoinler arasında, piyasadaki düşüşe rağmen yükselişini sürdüren Terra geliyor. LUNA, bugün erken saatlerde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 77 dolar seviyesine ulaşarak Polkadot’u (DOT) geçip CoinGecko’da 9. sıraya yükseldi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.