Haberler

Dev Bankadan Kripto Borsalarındaki Tehlikeye Karşı Uyarı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD merkezli en büyük kripto para borsası Bank of America (BAC) analistleri kripto para sektöründeki son gelişmeleri değerlendirdi. Popüler kripto para borsası FTX’in ani iflası, tüm kripto para birimlerinde sert satışlara neden oldu. Piyasadan milyarlarca dolarlık varlığın buharlaşması, yatırımcıların sektöre olan güvenini de sarstı. Bunun üzerine harekete geçen kripto para borsaları Rezerv Kanıtı adı altında kasalarında tuttukları varlıkları kullanıcılarıyla paylaşmaya başladı. Bank of America’nın analist ekibi, bu hamlenin kripto para borsalarını güvene çıkarmada yeterli olmayacağını düşünüyor.

Varlık Paylaşımları Güven Vermiyor

Bank Of America Manset

Bank of America analist ekibi, kripto para dünyasındaki son gelişmeleri yorumladı. Analistlere göre borsaların rezerv kanıtı paylaşarak kullanıcılarına güven vermeye çalışması istenen etkiyi göstermedi. BAC ekibi, borsaların sosyal medyadan paylaştığı ve büyük ilgi gören rezerv kanıtında çok fazla eksik bilginin olduğunu vurguladı. ABD’nin en köklü ve önde gelen bankalarından Bank of America, Merkle Trees platformu üzerinden borsa varlıkları hakkında daha net ve sağlam verilere ulaşabileceğini hatırlattı.

Merkle Trees platformunun daha kullanışlı ve doğru olduğunu vurgulayan analistler, borsaların paylaşımlarının güven vermediğini söyledi. Analistlere göre kripto para borsalarının varlık kanıtlarında eksik bilgiler yer alıyor ve manipülasyona açık bu durum yüzünden yatırım riskleri oluşuyor. BAC ekibi bu tehlikeye dikkat çekerken bir yandan da kripto sektörüne acil bir düzenleme gerektiğini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.