Altcoin Haberleri

Dev Kripto Para Borsası Banka Satın Almayı Planlıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, kripto ve geleneksel bankacılık alanlarında yeni girişimlerde bulunuyor. Kripto para yatırımcılarının yakından tanıdığı isimlerden Binance CEO’su Changpeng Zhao, borsanın gelecek planları için şimdiden banka satın almak istediklerini söyledi.

Binance borsası, geçtiğimiz ay çeşitli anlaşma ve ortaklıklar kapsamında 1 milyar dolardan daha fazla harcama kapasitesine ulaşmıştı. CZ, dijital varlık endüstrisi ile geleneksel finans arasında yaşanan kopuklukları gidermek için harekete geçti. Bu kapsamda kripto para işlemlerine kolaylık tanıyan bir geleneksel banka satın almak isteğini duyuran CZ’nin açıklamaları büyük ilgi gördü.

Kripto ve Geleneksel Bankacılık Birleşiyor

Binance Banka

Web Summit oturumunda konuşma yapan CZ, kripto ve geleneksel bankacılık arasında köprü olmak istediklerini söyledi: “Belirli türde yerel lisanslarla, geleneksel bankacılığa, ödeme hizmetlerine ve hatta bankalara sahip olan insanlar var. Bu tip şeylere bakıyoruz. Kripto ve geleneksel finans dünyası arasında bir köprü olmak istiyoruz.”

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance CEO’su CZ, TradFi alanında kurumların birbirine entegre olmasını hedefliyor. Geleneksel bankacılık sektöründeki Goldman Sachs ve BlackRock gibi dev firmalar, kripto paralar düşüşte olsa bile bu alana ilgi gösteriyor. CZ, hedeflerini gerçekleştirmek için bankalara yatırım yapmayı veya tam anlamıyla bir banka satın almayı düşündüklerini dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.